shutterstock.com
StoryEditor

Veľký cigánsky horoskop. Pozrite si, k akému znameniu patríte

04.03.2020, 12:00
Vzťahy
Klasické charakteristické črty a vlastnosti svojho znamenia asi veľmi dobre poznáte. Viete však, k akému znameniu patríte v cigánskom horoskope?

(22. 12. - 20. 1.)

Podkova
Ľudia narodení v tomto znamení túžia po kariére, uznaní, majú vysoké ambície a ciele, mnohí z nich sú kariéristi. Hľadajú duchovnú nezávislosť, milujú materiálne istoty, pretože veria, že sú nutné na zaistenie spokojného života. Nemajú radi konflikty, pretože si pridobre uvedomujú svoje vlastné nedostatky.

City a emócie neprejavjú na verejnosti, nechávajú im voľný priebeh len za dverami svojho domu. Skutočne ich poznajú len najbližší priatelia. Sú pracovití a veľmi dobre ovládajú remeslo, ktorému sa venujú. Navonok pôsobia, že sú chladní a tvrdí, presne ako podkova. 

(21. 1. - 19. 2.)

Kalich
Títo ľudia vynikajú svojím intelektom. Neustále chrlia nové a navyše aj dobré nápady. Vo vzťahoch sú verní svojim partnerom, to isté však veľmi razantne očakávajú aj od svojich polovičiek. Niekedy sú až vlastnícki a tvrdí.

Cítia, že nedokážu úplne zapadnúť medzi ostatných, preto sa naučili žiť s tým, že im skutočne porozumie len málokto. Majú však hodnotné priateľstvá a keď si niekoho vybrali za blízkeho človeka, nesklamú ho, dôverujú mu a podporujú ho. Túžia po skutočnej láske, dokonalom vzťahu a dôvernom priateľstve.

(20. 2. - 20. 3.)

Kaplnka
Máme do činenia s ľuďmi, ktorí vedia ovládať šiesty zmysel, intuíciu. Sú tajomní a na každú otázku nájdu svojskú odpoveď. Ich vnútro si žije vlastným životom a niekedy si s tým veru nevedia dať rady. Preto majú sklony prehlušovať hlas svojej intuície veľkou výrečnosťou či obracajú poháriky.

Veľmi ľahko vycítia náladu, vibrácie aj pohnútky ľudí, s ktorými prichádzajú do kontaktu. Túžia objaviť zmysel svojho bytia, spoznať vlastnú dušu a jej nekonečný svet. Pre tých, ktorí im nerozumejú, sú nespoľahliví, chaotickí a utáraní.

​​(21. 3. - 20. 4.)

Dýka
Vďaka svojej bojovnosti a neohrozenosti sú neodolateľní. Priťahujú druhé pohlavie ako včely med. Milujú slobodu, nemajú radi stereotyp a monotónny život. Sú to ľudia typu kam vietor, tam plášť.

S veľkým nadšením sa vrhajú do nových projektov, ale nič sa im nepodarí dotiahnuť do konca, a tak väčšinu práce za nich urobia iní. Sú ohnivými milencami, milujú intenzívne a búrlivo. Sú ako prebúdzajúca jar, počas ktorej sa narodili, či ako studená dýka.

(21. 4. - 20. 5.)

Koruna
Sú spoľahliví, majú úžasný dar presnosti a celý svoj život robia len správne rozhodnutia. Sú konzervatívni, na každú zmenu si dlho zvykajú, pretože si nadovšetko ctia svoje rituály a dlhoročné zvyky. Vedia, čo chcú, a postupne a trpezlivo si to presadia.

Charakteristickou črtou ich povahy je opatrnosť. Zvyčajne si dlho a dôkladne  všetko popremýšľajú a zvážia zo všetkých strán, kým prijmú akékoľvek rozhodnutie. Sú spoľahlivými partnermi, ale partnera považujú za svoje vlastníctvo.

(21. 5. - 20. 6.)

Sviečka
Sú majstrami v komunikácii, slovami opijú každého, kto sa nechá zmanipulovať ich sladkým prejavom. Očaria, zaujmú a zmagnetizujú všetkých navôkol. Sú veselí, otvorení, spontánni, spoločneskí, sú otvorení životu, novým situáciám, milujú zábavu.

Vedia žiť naplno a prispôsobia sa akejkoľvek situácii. Potrebujú však aj samotu, aby opäť našli zdroj svojej nekonečnej energie a hlbokého chápania života. Vedia si oceniť veselú myseľ, ale aj chvíľky ticha venované hĺbavým myšlienkam.

(21.6. - 21.7.)

Koleso z voza
Sú citliví, emotívni a všetko navôkol prežívajú naplno, ale, žiaľ, cez svoje vnútro. Ich senzitivita je pre nich darom aj prekliatím zároveň. Život ich obdaril veľmi silnou intuíciou a empatiou, preto veľmi dobre vedia odhandúť, kto skutočne pred nimi stojí.

Sú nevyliečiteľnými romantikmi, keď sa zamilujú, dlho lietajú na ružovom obláčiku ilúzií. Cenia si rodinu a vzťahy s rodičmi mávajú veľmi silné. Navonok sa tvária, že sú tvrdí, ale oni si len tak chránia svoje zraniteľné vnútro. Dlho premyšľajú, kým spravia dôležitý životný krok alebo rozhodnutie.

(22. 7. - 22. 8.)

Hviezda
Milujú keď môžu zažiariť naplno, byť stredobodom pozornosti. Dokážu sa však prispôsobiť situáciám, ktoré im život prinesie, a aj ťažké chvíle vedia prežiť s úctyhodnou gracióznosťou. Snažia sa nikdy nestratiť kontrolu nad situáciami, ktoré im život prinesie.

Túžia byť láskaví a ohľaduplní, ale vždy nakoniec preváži ich megalománia a záľuba v tom, že najradšej počúvajú a obdivujú len sami seba. Máte pri nich pocit, že ste v spoločnosti herca, ktorý je celý život na javisku. Ctia si cit, lásku a vernosť.

(23.8. - 22.9.)

Zvon
Spontánnosť od nich neočakávajte, pre nich je hriechom. Sú extrémne opatrní, všetko si najskôr dôkladne premyslia, nikdy nerobia unáhlené rozhodnutia, ich verdikty sú vždy premyslené, dôkladné a nemenné.

Uctievajú konvencie a zväzuje ich názor okolia. Snívajú o veľkej, romantickej láske, nedokážu sa však celkom oddať spontánnym citom a navyše priveľmi nedôverujú ľuďom, preto ich nedokážu úplne spoznať. Sú majestátni a spoľahliví, preto majú okolo seba vždy dosť ľudí a obdivovateľov. Nepodceňujú zodpovednosť, právo a poriadok.

(23. 9. - 22. 10.)

Minca
Ľudia – Mince pôsobia akoby mali sedem životov. Dokážu sa vysporiadať s akoukoľvek situáciou, ktorú im život prinesie. Ich slabou stránkou však je, že slepo dôverujú ostatným ľuďom, preto ich často obklopujú falošní priatelia.

Ich dôverčivosť je nepoučiteľná, často ich pripraví aj o majetok a povesť. Vo vzťahoch sa snažia sa o harmóniu a vyváženosť. Milujú hudbu, tanec a krásne a drahé veci.

(23. 10. - 21. 11.)

Meč
V tomto znamení sa narodili ľudia, ktorí s veľkým odhodlaním a úsilím zdolajú všetky ciele, ktoré si stanovia. Nie vždy sa im však chce a ľutujú námahu, ktorú musia vynaložiť.

Sú to silné a inteligentné osobnosti s veľkou intuíciou. Mali by si dať pozor, aby priveľkú aktivitu niekedy neprehnali a neskončili zaslepení vlastnou chamtivosťou, zlobou či smútkom.

(22. 11. - 21. 12.)
Sekera

Sú to ľudia predvídaví, priami a objektívni. Vo všetkom majú radi nezávislosť a slobodu. Radi sa dobre zabavia, ale majú aj túlavé topánky.

Pričasto sa im stáva, že hovoria rýchlejšie, ako premýšľajú. Snažia sa byť viac diskrétni a diplomatickejší, aby druhých nezaskočili a nezranili nevhodnou poznámkou. Priatelia a rodina sa niekedy môžu cítiť akvzvzo ich obete.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 12:46