shutterstock.com
StoryEditor

Reč tela: Tento nenápadný pohyb muž robí, ak sa mu žena páči

05.08.2019, 13:00
Vzťahy
Niektorí muži doslova tokajú, keď je v dohľade samička, o ktorú majú záujem, iných zas prezradia jemné náznaky, ktoré odhalíte, len keď viete, na čo sa máte zamerať. Pozrite sa lepšie na zúbok napríklad tomu svojmu, keď je v spoločnosti inej ženy.

Ak sa chceme niekomu zapáčiť, alebo sa niekomu páčite vy, reč tela je veľmi dobre čitateľná. Nie iba smiech a neobvyklé vtipkovanie sú prejavy počiatočných sympatií.

Ak má muž záujem o ženu, často ho prichytíte pri tom, že sa na ňu pozerá. Ak sedí vedľa nej a podvedome (alebo aj vedome) sa mu páči, nohy aj telo nasmeruje mierne k objektu záujmu, pri čom nohy muža zostávajú roztiahnuté a špičky smerujú von.

Muži sa väčšinou vystierajú, vypínajú hrudník (naparujú sa ako kohúti) či „letmo“ sa ženy dotknú. Častejšie si napravujú vrchnú časť oblečenia.

A ako odhalíte, že žena mu náklonnosť opätuje? Dámy sa pri vábení usmievajú, dotýkajú sa svojich vlasov, špúlia pery, ukazujú zápästia a dlane či krútia bokmi. Akoby sa snažili poukázať na všetky fyzické rozdiely, ktoré medzi pohlaviami existujú. Ak má žena ešte navyše v nejakej partii „viac nadelené“, bude sa pri flirte na túto zónu upozorniť. Kým však u muža je reč tela väčšinou pravdivá, ženy často vábia aj úplne vedome, aj keď skutočný záujem nemajú, iba aby si dokázali, že „samček“ prejaví tiež záujem.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 22:00