unsplash.com
StoryEditor

Túžite mať skvelý sex? Prezradíme vám, po čom muži túžia a čo naopak v posteli nemajú radi

02.01.2022, 16:00
Vzťahy
Existuje mnoho vecí, ktoré sa mužom v spálni páčia a túžia po nich. Avšak sú aj také, ktoré naopak radi nemajú. Prezradíme vám, ako splniť túžby či potreby mužov a dozviete sa aj, čomu by ste sa mali radšej vyhnúť.
  • „Zhasni svetlo“

Jedným z častých mužských problémov v posteli je rozprávanie. Ak žena začne nadväzovať konverzáciu  o tom, čo musí ešte spraviť do práce alebo sa pýta, čo by chcel muž na večeru, určite tým neskazí len vášeň, ale chuť na sex všeobecne. Odložte si rozprávanie na potom. Naopak väčšina mužov neznáša vetu „zhasni svetlo“. Ak máte chuť na sex v tme, v poriadku, ale ak zhasínate svetlo, aby ste skryli svoje telo, nie je to správne. Váš muž predsa vaše telo miluje, tak ho nechajte nech sa naňho môže pozerať v plnej kráse.

Buďte hlasní, keď to tak cítite

Ako sme už spomínali, muži nemajú radi ticho. Túžia, aby ste ukázali, že sa vám to páči. Ak chcete kričať, tak kričte, nemáte sa predsa za čo hanbiť. Na druhej strane, muži zbožňujú očný kontakt. Chcú vidieť, ako sa ich partnerka cíti a ako reaguje na to, čo robia. Čím viac žena ukazuje, ako sa teší z danej intímnej chvíli, tým viac to muža vzrušuje a cíti sa lepšie.

  • Byť sexi nie je zlé

Jednou z menej častých problémov u mužov pri sexe je výber spodnej bielizne. Nemusíte vyzerať ako modelka, ale staré pyžamo či tepláky nie je to pravé orechové, čo ho nakopne mať chuť na sex s vami. Aj keď si myslíte, že si chlap nevšimne vašu snahu, keď si oblečiete niečo sexi, tak sa nebojte, on si to všimne. Veď predsa, ak na vás tá spodná bielizeň nevydrží dlho, znamená to, že fungovala.

Sebavedomo a spontánne

Je ľahké padnúť do zabehnutých koľají, ale nič sa nevyrovná spontánnosti a sebavedomiu pri sexe. Neukrývajte svoje krivky či pár tukov navyše. Nehanbite sa a buďte v posteli sebavedomá, pretože keď ste spokojná sama so sebou, budete spokojná aj v posteli. Môžete taktiež skúsiť vyskúšať niečo nové či už vašu tajnú vášeň alebo polohu. Nemáte chuť na návštevu obchodu so sexuálnymi pomôckami s partnerom alebo sexom na nejakom odvážnom mieste? Povedzte mu to a buďte spontánna, muž sa vám za to určite odvďačí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 10:42