Ilustračné fotopinterest.com
StoryEditor

6 základných rozdielov medzi mrchou a dobrým dievčaťom

15.02.2018, 15:06
Vzťahy
Hovorí sa, že dobré dievčatá sa dostanú do neba a mrchy všade, kam chcú. Do akej skupiny patríte vy?

Čo robia dobré dievčatá inak ako mrchy?

#1 Dobré dievča urobí pre svojho priateľa všetko, čo mu vidí na očiach. Uprednostní jeho pred samou sebou, a tak miesto toho, aby si našla voľnú chvíľu na cvičenie alebo kávu s kamarátkami, ona radšej perie, žehlí a varí. Potom sa čuduje, že ju partner opustí kvôli inej. Mrcha si to zariadi tak, aby jej partner sám od seba pomohol a ona tak má čas na svoje aktivity.

#2 Dobré dievčatá nevedia povedať nie. Radšej všetkým na každú prosbu prikývne a potom zisťuje, že sa jej to vôbec nehodí. Potvory nikomu nič nesľubujú a už vôbec nie, ak sa im to nehodí.

#3 V práci občas musíte mať roztiahnuté lakte. Vedieť presadiť si svoj názor je základ. Dobré dievčatá  sú väčšinou už dopredu vystrašené z akéhokoľvek konfliktu, a tak často radšej mlčia a trpia. Potvory si nenechajú skákať po hlave, a tak, ak im niekto krivdí, neváhajú sa ozvať.

#4 Dobré dievčatá o sebe často pochybujú a myslia si, že nie sú veľmi dobré. Mrchy pre zmenu sršia sebavedomím a poznajú svoje silné stránky. Na svoje nedostatky nikdy neupozorňujú.

#5 Mrchy väčšinou ulovia „kvalitného“ partnera. Ako je to možné? Majú na partnera nároky a „nezahadzujú“ sa s niekým, kto im za to nestojí. Dobré dievčatá majú tendenciu ľutovať seba aj partnera, a pritom často zavierajú oči pred niečím, čo by mrcha nikdy netolerovala.

#6 Dobré dievčatá o všetkom premýšľajú a predtým, ako sa rozhodnú, tak už je veľakrát neskoro. Mrchy sa neboja riskovať a väčšinou sa im to vyplatí.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 05:14