profimedia
StoryEditor

Najpozitívnejšie a najnegatívnejšie vlastnosti vášho znamenia. Nájdete sa v nich?

09.12.2021, 14:00
Vzťahy
Každý máme v sebe kúsok pozitívneho, ale aj negatívneho. Aj keď by ste to chceli popierať, nezakryjete zlé vlastnosti, veď ich predsa môžete premôcť tými dobrými. Práve na to by ste sa mali zamerať, avšak najprv ich treba spoznať. Aké vlastnosti sprevádza vaše znamenie?

Diplomatické Váhy

Romantické váhy majú pozitívum byť očarujúce v každej chvíli. Sú taktné a majú radi férovosť. Sú veľmi dobrými spoločníkmi a diplomatmi, pretože vedia trpezlivo počúvať rôzne názory. Na druhej strane sú veľmi povrchné a nespoľahlivé. Radi robia veci samostatne, ale pritom sú priveľmi nerozhodné. Samozrejme, rovnako ako ostatné vzdušné znamenia vedia byť Váhy lenivé.

Odvážny Škorpión

Prednosťami Škorpióna sú sústredenosť, odvážnosť a vernosť. Ľudia tohto znamenia sú veľmi ambiciózny a hovorí sa, že vedia čítať myšlienky iných. Majetníckosť a žiarlivosť patrí k Škorpiónovým negatívam. Je ťažké mu veriť, miluje byť dominantným, a preto občas s ľuďmi manipuluje. Aj napriek tomu dokáže byť dokonca zraniteľný, keď sa s ním zle zaobchádza.  

Priamy Strelec

Ak sa hovorí o priamosti, tak Strelec je jej príkladom. Má silný filozofický charakter a v rozhovoroch je intelektuálny. Aj napriek tomu, že je veľkorysý, dokáže byť netaktný a netrpezlivý. Strelec je jedno zo znamení, ktorého životom sprevádza príliš veľké sebavedomie. Tým, že chce mať všetko rýchlo, býva neopatrný.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 07:46