profimedia
StoryEditor

Najpozitívnejšie a najnegatívnejšie vlastnosti vášho znamenia. Nájdete sa v nich?

09.12.2021, 14:00
Vzťahy
Každý máme v sebe kúsok pozitívneho, ale aj negatívneho. Aj keď by ste to chceli popierať, nezakryjete zlé vlastnosti, veď ich predsa môžete premôcť tými dobrými. Práve na to by ste sa mali zamerať, avšak najprv ich treba spoznať. Aké vlastnosti sprevádza vaše znamenie?

Verný Rak

Kreatívnosť, spontánnosť a vernosť. Pozitívne vlastnosti, ktoré charakterizujú práve Raka. Taktiež je to veľmi milujúce a ochranárske znamenie. Okrem toho je Rak citlivý a plný emócii. Ľudia narodení v tomto znamení majú naopak tendenciu náladovosti a bývajú pesimistickí.  Niekedy je ťažké sa preňho pohnúť ďalej a dokáže veľmi jednoducho precitnúť.

Energický Lev

Toto znamenie poznáme ako energické, optimistické a priame. Taktiež je Lev veľmi ochotný a milý. Jeho vernosť si treba zaslúžiť, pretože ak má byť verný on, od druhého požaduje to isté. K negatívnym vlastnostiam tohto znamenia patrí dominantnosť, egoizmus a arogantnosť. Lev dokáže vás dokáže presviedčať, pokiaľ nebude po jeho. Keďže je majetnícky, má veľký sklon k žiarlivosti.  

Panna perfekcionistka

Prednosťou Panny je spoľahlivosť, praktickosť a inteligencia. Ľudia v tomto znamení sú veľmi pozorní, dôveryhodní a veľkí perfekcionisti. Nedostatkom je kritickosť a náročnosť, keďže u Panny musí byť všetko dokonalé. Okrem toho je toto znamenie  konzervatívne a vie byť pekne drsné.

Článok pokračuje na ďalšej strane

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 16:48