pexels.com
StoryEditor

Červené vlajky počas spoznávania sa: Čo je na potencionálnom partnerovi zlým znamením?

01.11.2021, 16:00
Vzťahy
Červenými vlajkami môžu byť počas spoznávania sa rôzne veci, no tieto sú jednoznačne najpodstatnejšie. Na začiatkoch si na ne dávajte dvojnásobný pozor!

Začiatky sú vo vzťahu kľúčové, maličkosti v správaní sa vášho potencionálneho partnera vám vedia napovedať veľmi veľa. Sledujte najmä tieto veci, sú najdôležitejšie a pre vašu spoločnú budúcnosť významné. To, ako sa muž správa na začiatku v rôznych situáciách vám vie zodpovedať nespočetné množstvo rozhodujúcich otázok.

DÔVERA

Samozrejme, že človeka ešte v takom počiatočnom štádiu vzťahu nepoznáme dostatočne na to, aby sme mu mohli ihneď stopercentne dôverovať. Predsalen sú to maličkosti, ktoré veľa prezradia. Pokiaľ vám neverí na začiatku spoznávania sa, že ste sa skutočne zdržali v práci a robí vám žiarlivostné scéry, niečo nie je v poriadku. Pokiaľ o vás pochybuje hneď v prvých týždňoch bez patričného dôvodu, pochybovať o vás bude pravdepodobne ešte veľakrát vo vašom vzťahu. 

MANIPULOVANIE

Na začiatku sa môže javiť len v jemných formách, no neskôr to môže byť naozaj agresívne. Všímajte si akú váhu prikladá vášmu názoru, či sa vám nesnaží silou mocou vtierať jeho názor a či priveľmi neovplyvňuje vaše rozhodnutia. 

NEZODPOVEDNOSŤ

Ak si hľadáte vážneho partnera na dlhú trať, túto vlastnosť by určite mať nemal. Všímajte si aj drobné veci, ako je napríklad dochvílnosť na vaše stretnutia. Meškanie je v úplnom poriadku, pokiaľ sa neopakuje každýkrát a má aspoň nejaké normálne opodstatnenie. Kľúčové sú aj maličkosti, o ktoré ho poprosíte. Pokiaľ sa neviete na neho spoľahnúť v banálnostiach, ako sa môžete o neho oprieť pri významných veciach? 

SPRÁVANIE SA K PRIATEĽOM A RODINE

Najmä z tohto môžete zistiť naozaj veľa. Čo iné vám napovie viac, ako jeho správanie sa k vlastnej rodine? Všímajte si, či je milujúci, starostlivý, tolerantný, či sa zaujíma o ich štastie, o to, ako sa majú a čo robia. Pri priateľoch je to podobné, dávajte si pozor na to, či nie je falošný. Pokiaľ sa pred najbližšími priateľmi chová tak, že mu na nich záleží a doma s vami ich ohovára jedna radosť, nie je to dobrým znamením. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:53