dreamstime
StoryEditor

Muži otvorene a bez zbytočných okolkov: TAKTO vyzerá, keď vás podvádzame!

04.10.2021, 17:50
Vzťahy
Či chceme či nie, nevera je súčasťou nášho sveta. Stretávame sa s ňou v našich životoch, či v našom okolí... existuje manuál ako ju odhaliť? Opýtali sme sa mužov!

Martin, 38

Istý čas som si písal s bývalou spolužiačkou zo strednej školy, ktorá ma toho času nesmierne priťahovala. Nebudem klamať, priťahuje ma do dnešného dňa. Aj keď svoju manželku milujem, rád sa pozriem aj na iné ženy. Fyzicky som ju nepodviedol, no ak by videla konverzácie s Mirkou, zrejme by ma nepochválila. Posielali sme si pikantné fotky a v podstate praktizovali sex online. V tom čase som bol mimoriadne háklivý na mobil a zakaždým, keď ho do ruky zobrala manželka, ma zalieval pot. Vyriešil som to až tým, že som si vypol notifikácie z každej aplikácie - a zároveň stlmil sms správy. Takže za mňa to bola jednoznačne háklivosť na mobil.

Šimon, 27

Neviem sa pretvarovať, že sa nič nestalo alebo naopak, že je moja partnerka jedinou ženou v mojom živote... keď sa niečo také stane, jednoducho sa na pár dní odmlčím. A potom, keď si to nejako usporiadam, som opäť bežným frajerom. 

Marek, 34

Nie je to nič, s čím by som sa chcel chváliť, no svoju terajšiu partnerku som podviedol so svojou ex. Popravde, nebola v tom len fyzická príťažlivosť, ale aj niečo viac... no ona mi dala jasne najavo, že o vzťah nemá záujem. Moje ego dosť utrpelo a zo dňa na deň som sa stal ukážkovým frajerom a dokonca som mojej priateľke dovolil veci, ktoré mi boli po vôli. Keď však začujem niekde meno mojej ex, trhne ma a bojím sa, že si to terajšia priateľka všimne...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 14:16