mafra cz
StoryEditor

Single lady: Seriál, ktorý vám okorení život od pondelka len na našom webe! Sledujte trailer TU!

21.04.2017, 21:00
Single Lady
Eviťáčky, máte sa na čo tešiť! Už v pondelok o 17:00 budete môcť u nás exkluzívne sledovať nový internetový zábavný seriál s názvom „Single Lady: Jazda v Óčku“ a verte, že nepôjde o len tak hocijaký seriál!

Seriál, ktorý je inšpirovaný reálnymi udalosťami natočili ho totiž špičky českej kinematografie a predstavia sa v ňom české seriálové hviezdy a pôjde o skutočnú divokú jazdu, ktorá vám, milé dámy, riadne okorení život!

O čo v ňom ide? O život drsnej riaditeľky internetovej televízie ÓČKO. A v čom je taká drsná? Je single, v práci nekompromisná, veľmi promiskuitná, nepohrdne drogami ani alkoholom, takže sa často dostáva do rôznych vtipných i trpkých situácií.

"Seriál ostrý ako život sám", podtitul, ktorý novinka nesie, komentuje scenáristka Veronika Dostálová: "Som rada, že sme sa v roku 2017 v seriálovej tvorbe posunuli. Už to nie sú len tradičné televízne seriály, ale dynamické príbehy sa svojráznejším pohľadom na svet. "Seriál má desať epizód, z ktorých má každá trinásť minút. Hlavnú úlohu, drsnú a vtipnú riaditeľku stvárňuje obľúbená česká herečka Jana Plodková. V úlohe jej matky sa objaví obľúbená slovenská herečka Anka Šišková.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/single-lady, menuAlias = single-lady, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 02:04