Soté skúste s ryžou kari.
StoryEditor

Bravčové soté a karí ryža. Klasika, ktorá neomrzí

08.03.2023, 18:00
Recepty a tipy

Mäso nakrájame na rezance a posolíme. V nádobe premiešame s olejom, sójovou omáčkou a majonézou. Umytý pór očistíme a nakrájame na kolieska. Kapustu nakrájame na pásiky. Na panvicu dáme trocha oleja a keď je veľmi horúci, pridáme mäso. Pečieme asi 2 minúty, kým zbelie. Priložíme k nemu pokrájanú pečeň a krátko spolu pečieme. Pridáme kapustu nakrájanú na rezance, pór nakrájaný na kolieska a huby. Počkáme, kým všetko zvláčnie. Pridáme papričky, mandle a sójovú omáčku. Podávame s ryžou.

Ingrediencie:

300g bravčové stehno

300g hovädzia pečeň

100g mandle

50g huby

 

1/2 hlávky kapusta hlávková

1ks pór

1pl majonéza

sójová omáčka

olej

papričky štipľavé

soľ

6-8 porcií

30-45 minút tepelná úprava

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. november 2024 06:23