shutterstock
StoryEditor

V kuchyni s Evitou: Recept na famózny banánovo-jablkový chlebík

05.03.2021, 09:30
Recepty a tipy
Prinášame vám ďalší z receptov priamo od samotnej Evity.

Banánovo-jablkový chlebík
Potrebujeme:
250 g polohrubej múky
250 g cukru (môže byť aj práškový, aj kryštálový)
4 vajcia
1 vanilkový cukor
1 kypriaci prášok do pečiva
250 g masla
3 banány
2 jablká
2 ČL škorice

Postup:
Banány popučíme, jablká nastrúhame a všetko dokopy zmiešame do cesta. Do podlhovastého plechu dáme piecť na 190 stupňov asi na hodinu.

Tajný tip Evity: Niekedy dám namiesto jabĺk hrušky a namiesto škorice pekanové orechy. Vyvinie sa z toho úplne iná chuť.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. november 2024 13:52