6. Potom slimáčiky potrite vajíčkom. Cinnabony sa môžu vo forme úplne spojiť, je to v poriadku, závisí od prípravy cesta, použitej múky a ak ste predtým cesto zmrazili, nafúkne sa menej. Pečte cca 25 minút.
7. Ako krém na povrch môžete použiť klasický vanilkový puding, ktorým ešte horúcu rolku zalejete, alebo glazúru z 2 šálok práškového cukru a 3 – 4 lyžíc mlieka. Prípadne to úplne zaklincujte krémom z 80 ml mascarpone, 120 ml vlažného masla, 250 g práškového cukru a 1 ČL vanilkového extraktu (alebo nahraďte primerané množstvo cukru vanilkovým). Škorice a cukru použite podľa chuti. Rovnako si môžete recept obmeniť, napríklad pridaním čokoládových vločiek, nutely či sušeného ovocia na cesto.
Tip: Hotové kolieska sa dajú po jednom zamraziť a piecť po čase aj jednotlivo (vyberte z mrazničky, nechajte hodinu nakysnúť a upečte napríklad na plechu).