shutterstock.com
StoryEditor

Keď burger, tak domáci. Pripravte si ho doma podľa tohto jednoduchého receptu

14.10.2020, 10:00
Recepty a tipy
Hamburger nemusí byť vždy len mäso v žemli. Pripravte si k nemu pyré zo sezónnej zeleniny a, samozrejme, nejaký dobrý šalát.

Potrebujeme na 4 porcie:
600 g mletého hovädzieho mäsa
1 väčší strúčik cesnaku
1 PL dijonskej horčice
2 sterilizované uhorky
1 vajce
pažítku
mleté korenie
soľ
olej

Postup:
Mäso zmiešame s nadrobno nakrájanou uhorkou, pretlačeným cesnakom, horčicou, so soľou, s korením, pažítkou a vajíčkom. Zo zmesi vytvarujeme placky, ktoré upečieme na rozpálenom oleji alebo na plechu vystlanom papierom na pečenie, v rúre vyhriatej na 180 °C.

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. november 2024 02:20