shutterstock
StoryEditor

Vyskúšajte náš recept na domáci hamburger, ktorý si okamžite zamilujete!

11.09.2019, 10:00
Recepty a tipy
Hamburger nemusí byť vždy len mäso v žemli. Pripravte si k nemu pyré zo sezónnej zeleniny a, samozrejme, nejaký dobrý šalát.

Potrebujeme na 4 porcie:
600 g mletého hovädzieho mäsa
1 väčší strúčik cesnaku
1 PL dijonskej horčice
2 sterilizované uhorky
1 vajce
pažítku
mleté korenie
soľ
olej

Postup:
Mäso zmiešame s nadrobno nakrájanou uhorkou, pretlačeným cesnakom, horčicou, so soľou, s korením, pažítkou a vajíčkom. Zo zmesi vytvarujeme placky, ktoré upečieme na rozpálenom oleji alebo na plechu vystlanom papierom na pečenie, v rúre vyhriatej na 180 °C.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 01:02