
Na cesto potrebujeme:
6 vajíčok
2PL kakaa
2-3 PL agáve sirupu
Plnka:
500g jemného tvarohu
3PL bieleho gréckeho jogurtu
agáve sirup podľa chuti
1-2 banány dovnútra
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
Postup:
Rozdelíte si bielka od žĺtok, z bielok si vyšľaháte sneh, potom si vyšľaháte žĺtka na penu a pridáte do toho agáve sirup a kakao. Do tejto peny zo žĺtok postupne primiešate sneh. Vylejete na plech, kam dáte papier na pečenie pomastený kokosovým olejom a dáte piecť do vyhriatej trúby (220° C) na maximálne 7-8 minút. Zatiaľ si vymiešate tvaroh s gréckym jogurtom a agáve sirup. Počkáte kým cesto vychladne, dáte na to tvaroh a banán a zrolujete. Tvaroh s gréckym jogurtom si môžete dosladiť agáve sirupom podľa vašej chuti a podľa toho, či máte radšej sladšie alebo menej sladké dezerty.