shutterstock.com
StoryEditor

Spravte si cez víkend túto fantastickú bublaninu, ktorú máte hotovú za päť minút

14.06.2019, 11:30
Recepty a tipy
Jednoduchý koláčik, ktorý snáď pozná každý z nás. No vedeli ste, že ho môžete mať upečený tak rýchlo?
Počas prípravy používame 2,5 dcl hrnček:
2 hrnčeky polohrubej múky
1/2 kypriaceho prášku
1 hrnček kryštálového cukru
1 balíček vanilkového cukru (bublanina je s ním voňavenjšia)
1/2 hrnček mlieka
1/2 hrnčeka oleja
3 vajíčka
štipka soli
ovocie

Tip: Ak používate čerstvé, obaľte ho v hladkej múke – neklesne vám na spodok plechu.

Všetky prísady okrem ovocia spolu zmiešame a dáme na vymastený a múkou vysypaný plech. Navrch poukladáme čerstvé ovocie obalené v múke a v rúre vyhriatej na 180 stupňov pečieme asi 30-40 min.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Elementy ženy: Štylistka Zuzana Kanisová

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/recepty-a-tipy, menuAlias = recepty-a-tipy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. november 2024 04:18