Povýšte vaše vlasy na skutočnú korunu krásy!Procter & Gamble
StoryEditor

Povýšte vaše vlasy na skutočnú korunu krásy!

23.09.2021, 00:00
PR Články
Ako si predstavujete krásne zdravé vlasy? Sú dlhé, lesklé, hydratované? Pevné, voňavé alebo príjemne jemné? Vyživené od korienkov až po končeky? Vďaka novinkám značiek Aussie, Bear Fruits a Herbal Essences sa vlasy stanú vašou skutočnou pýchou :)

AUSSIE SOS Save My Lengths!Šampón, Olej na vlasy 3 v 1, Kondicionér, Hĺbkový balzam na vlasy 3 Minute Miracle

Volajú vaše vlasy o pomoc? Končeky vlasov nie a nie držať pokope? Z Austrálie prichádza zázrak pre rozštiepené strapaté končeky, navyše, extrémne jednoducho sa používa! Sily spojili makadamové orechy spolu s olejmi z avokáda, listami manuky a výťažkom z divokej broskyne. Pomôžte svojim vlasom konečne dorásť do požadovanej dĺžky. Krásne, lesklé, zdravé a DLHÉ vlasy dosiahnete optimálne používaním celého produktového radu AUSSIE SOS Save My Lengths!

Povýšte vaše vlasy na skutočnú korunu krásy! Povýšte vaše vlasy na skutočnú korunu krásy! Procter & Samozrejme, produkty Aussie nie sú testované na zvieratách.
Dostupné na mojadm.sk a v predajniach dm drogerie markt, cena: od 4,95 €

BEAR FRUITS
Vyskúšajte hravé masky, ktoré vaše vlasy uhladia a vyživia, krásne ich zjemnia a prevoňajú skvelou vôňou. Používajú sa tak, že si na umyté vlasy nanesiete masku, nasadíte si bláznivú smiešnu čiapku a máte 30 minút na to, aby ste sa dokonale odviazali, kým maska blahodarne pôsobí na vaše vlásky. Čiapku na vlasy si navyše môžete odložiť a pripraviť si tento veselý rituál aj nabudúce.

Môžete si vybrať z viacerých druhov:
Pineapple Detox + Revitalise s hĺbkovým ošetrujúcim kondicionérom s výťažkom z ananásu vlasy detoxikuje a revitalizuje.
Bear Fruits Avocado Repair + Nourish s hĺbkovým ošetrujúcim kondicionérom s avokádom vlasy vyživí a zregeneruje.
Bear Fruits Coconut Moisture + Hydration s hĺbkovým ošetrujúcim kondicionérom s kokosovým olejom vlasy zjemňuje a hydratuje.
Bear Fruits Grapefruit Antioxidant + Bounce s hĺbkovým ošetrujúcim kondicionérom s grapefruitom dodáva vlasom silnú zmes antioxidantov.
Bear Fruits Strawberry Detangle + Shine s hĺbkovým ošetrujúcim kondicionérom vlasy osvieži, dodá im krásny lesk.
Bear Fruits Flamingo Smooth s hĺbkovým ošetrujúcim kondicionérom s Aloe vera a argánovým olejom.

Dostupné na mojadm.sk a v predajniach dm drogerie markt, cena: 6,95 €

Povýšte vaše vlasy na skutočnú korunu krásy! Povýšte vaše vlasy na skutočnú korunu krásy! Procter &

HERBAL ESSENCES
Veriť v silu prírody v oblasti krásy sa naozaj oplatí, tejto filozofie sa drží aj značka Herbal Essences - do svojich výrobkov dostávajú tie najkvalitnejšie rastlinné výťažky, čo sa ich pravidelným používaním odrazí na vzhľade vašich vlasov.

Herbal Essences Regeneračná maska na vlasy s arganovým olejom
Táto maska sa postará o vaše poškodené a suché vlasy. Zregeneruje ich vďaka arganovému oleju a čistým rastlinným výťažkom nabitým antioxidantmi. Produkt je vegánsky a balený do 100 % recyklovateľného obalu.

Dostupné na mojadm.sk a v predajniach dm drogerie markt, cena: 5,95 €

Herbal Essences bio:renew Pure Aloe + Avocado Oil

Herbal Essences bio:renew Pure Aloe + Avocado Oil je šampón vyrobený z 97 % prírodných zložiek, s najúčinnejšou odrodou dužinatej rastliny Aloe vera, ktorá pôsobí ako aktívna hydratačná zložka – vlasom dopraje výživu, lesk a hebkosť. Receptúra je navyše bez sulfátov. Odporúčame používať v kombinácii s kondicionérom Pure Aloe + Avocado Oil.

Povýšte vaše vlasy na skutočnú korunu krásy! Povýšte vaše vlasy na skutočnú korunu krásy! Procter &

Dostupné na mojadm.sk a v predajniach dm drogerie markt, cena: 4,95 €

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 03:25