Hotel pod Zámkom
StoryEditor

Tip na exotický večer: Príďte si užiť rytmy a chute Kuby priamo pod ikonickým Bojnickým zámkom!

09.10.2024, 00:00
PR Články

Táto kubánska noc je niečo, čo by ste si nemali nechať ujsť! Zavolajte kamarátky, vezmite priateľa a príďte si do Bojníc vychutnať večer plný exotických zážitkov. V atmosfére horúceho Karibiku ochutnáte skvelé rumy a cigary a užijete si večer, na aký sa nezabúda.

Pripravte sa na pravú kubánsku noc, ktorú vám spríjemní kubánsky spevák Lazaro Jesus Hodelin so svojou kapelou. V tejto exotickej atmosfére budete mať možnosť ochutnať kvalitné kubánske rumy, vychutnať si autentické kubánske cigary a rozprúdiť krv pri horúcich rytmoch salsy.

Chcem vedieť o Kubánskom večere viac

Kubánska noc plná emócií a hudby

Autentická kubánska hudba, spev a tanec vás prenesú priamo na Kubu, odkiaľ pochádza aj Lazaro Jesus Hodelin, známy svojím hlbokým hlasom a charizmatickým prejavom. Stačí zavrieť oči a ocitnete sa v srdci Havany, kde sú dni plné slnka a noci plné tanca. „Príďte si vychutnať niečo, čo ste ešte nezažili - večer plný radosti a atmosféry Karibiku priamo pod najromantickejším slovenským zámkom,“ pozýva Lazaro do Hotela pod Zámkom v Bojniciach. Počas večera si môžete vychutnať tie najlepšie karibské rumy za zvýhodnenú cenu, známe svojou jemnosťou a výraznou chuťou. A pre tých, ktorí túžia po autentickom zážitku, budú k dispozícii aj prvotriedne cigary – ikonický symbol kubánskej kultúry. Je len na vás, či sa rozhodnete stráviť večer v bare alebo využijete možnosť ubytovania s polpenziou a wellness.

image
Hotel pod Zámkom

Kto iný by bol lepší ako sprievodca kubánskym večerom, než Lazaro, rodák z Havany? Foto: Archív L.J.H.

Ubytovanie a wellness priamo pod Bojnickým zámkom

Pre tých, ktorí si chcú užiť Bojnice naplno, ponúka Hotel pod Zámkom ubytovanie s raňajkami a wellness centrom priamo pod Bojnickým zámkom.

Ráno vás čakajú chutné raňajky a po celodennom poznávaní hornonitrianskeho mestečka si užijete príjemné wellness s bazénom, ktoré vás naladí na celý deň plný zážitkov. Hotel pod Zámkom je ideálnym spojením komfortu a krásnej lokality – len pár krokov od ZOO Bojnice a ostatných miestnych atrakcií.

A ak ste z okolia Bojníc a Prievidze, môžete si zakúpiť vstupenky na Kubánsky večer aj bez ubytovania v cene 29 €/os. na tel. čísle: 0902 111 239. Nezabudnite, začíname v sobotu 19.10.2024 o 20.00 hod rumovým welcome drinkom v Cocktail bare #1 v Hoteli pod Zámkom 😊

image

x

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:20