Answear
StoryEditor

Jeseni vládne červená, nielen v novej kampani Answear.sk: „Zahaľte svoj život do vzácnych vecí”

02.10.2024, 00:00
PR Články

Objavte novú jesennú kampaň od Answear.sk, kde sa móda stáva osobným príbehom a každým kúskom oblečenia odrážajúceho vnútorné hodnoty nositeľa. Jeseň-zima 2024 v Answear.sk nie je len o tom, čo máte na sebe, ale aj o tom, ako sa v tom cítite a čo tým vyjadrujete.

Jeseň, obdobie plné farieb a melanchólie, nám pripomína, že móda môže byť hlboko osobná, odrážajúca naše vnútorné hodnoty a zážitky, ktoré tvoria mozaiku nášho života. Preto módny obchod Answear.sk prichádza s jesennou kampaňou, ktorá je opäť výnimočná, a to svojou schopnosťou spojiť módne kúsky s osobnými príbehmi nositeľov.

Móda ako zrkadlo vnútorných hodnôt

Hlavné motto kampane, „Zahaľte svoj život do vzácnych vecí,“ presne vystihuje posolstvo, ktoré Answear.sk odovzdáva svetu. Móda je prítomná pri všetkých dôležitých okamihoch našich životov, vytvára priestor pre spomienky, ktoré pretrvajú navždy. Červená farba, v hlavnej úlohe kampane, stelesňuje nezávislosť a sebavedomie. Jej nositeľkou je vo videu brazílska herečka a modelka Fatima Brunengo, ktorá svojim výrazným štýlom perfektne zosobňuje ducha tejto kampane.

image
Answear

Červená je farbou vášne, sily a individuality. Jej intenzita okamžite priťahuje pozornosť a vyvoláva silné emócie, či už v móde, umení alebo v každodennom živote. V novej kampani Answear.sk pre jesennú sezónu sa červená stáva symbolom odvahy – je to farba, ktorá nás povzbudzuje, aby sme sa nebáli vyjadriť sami seba. Bez ohľadu na to, či ju nosíme ako dominantný prvok alebo jemný akcent, červená má schopnosť zmeniť vnímanie celého outfitu a premeniť ho na niečo výnimočné.

A ak sa chcete úplne naladiť na farby jesene, pustite si špeciálne vytvorený playlist od Answear.sk, ktorý je inšpirovaný silou červenej farby!

Spotify playlist:

https://open.spotify.com/playlist/4kp4D06DyIr7aI9PlPaYVB?si=f42eec9aea9345b9

Magické mesto, ktoré dáva príbehom nový rozmer

Video k jesennej kampani sa nakrúcalo v slnkom zaliatom Lisabone. Toto magické mesto pridáva každej scéne jedinečnú atmosféru a svetlo, ktoré dokáže zachytiť tie najkrajšie momenty našich životov. Režisérka Stella Consonni, známa svojou schopnosťou preniesť jemné emócie na plátno, vytvorila vizuálne dielo, ktoré spája každodennú módu s dotykom luxusu. „Stella má jedinečný dar premeniť emócie na vizuálne umenie – to, čo vidíme, nie je len móda, ale aj kúsok samotného života,“ hovorí Marta Sawicka.

image
Answear
image
Answear

Jesenná ponuka Premium Fashion Brands

Answear.sk oslavuje módu ako súčasť našich každodenných životov, od prelomových momentov až po malé radosti, ktoré si chceme uchovať navždy. Kvalitu a krásu prináša prostredníctvom starostlivo vybranej ponuky prémiových značiek. Každý kúsok je stelesnením nadčasového štýlu a elegancie. Ponúkané produkty sú určené pre tých, ktorí si vážia nielen módu, ale aj hodnoty, ktoré vyjadrujú.

Veci, ktoré nosíme, sú tichými svedkami našich životov. Pomáhajú nám prekonávať výzvy, zachytiť momenty a vyjadriť, kým sme. Na konci dňa však najcennejšie zostávajú spomienky a skúsenosti, ktoré sme vďaka nim získali.

Preto nechajte módu rozprávať váš príbeh a zahaľte sa do kvality, ktorá zostane s vami navždy. Zahaľte sa do vzácnych vecí, presne takých ako ste VY. 

Nechajte sa inšpirovať červenými kúskami z našej ponuky na Answear.sk tu.

image
Answear
image
Answear

Viac o ANSWEAR.SK

Web: https://answear.sk/c/ona

Facebook: https://www.facebook.com/answearsk

Instagram: https://www.instagram.com/answear_sk/

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. október 2024 09:59