Miška so svojimi 83 kilami spokojná nebola. Po troch mesiacoch mala 65. M.Š.
StoryEditor

Miška schudla za 3 mesiace 18 kíl. Jej cesta môže aj vám odštartovať novú etapu života

02.10.2024, 00:00
PR Články

Miškin osobný príbeh je dokonalým príkladom, ako môže pevná vôľa a disciplína viesť k obrovskej premene celého života – a teraz aj toho vášho.

Michala Šormanová si prešla osobnou fyzickou aj duševnou transformáciou a dnes pomáha ostatným nájsť svoju cestu k zdravšiemu a šťastnejšiemu životu. Absolventka prestížnej Karlovej univerzity vždy mala blízko k pomoci druhým a keď do toho prišiel záujem o zdravý životný štýl, začala najlepšie, ako len mohla – od seba. "Vážila som 83 kíl a necítila som sa vo svojom tele dobre. Vedela som, že musím niečo zmeniť," spomína certifikovaná fitness koučka. Za tri mesiace sa jej podarilo cvičením a správnou stravou zhodiť neuveriteľných 18 kíl. Základom úspechu je disciplína,“ zdôrazňuje Michala. „Pre akýkoľvek cieľ, či už ide o chudnutie alebo naberanie svalov, je dôležité rozdeliť si ho na malé kroky. Každé malé víťazstvo nás priblíži k tomu veľkému a dodáva nám sebavedomie.“ Jej prístup je jednoduchý, ale účinný: výživné jedlo, pravidelný pohyb, podpora od blízkych a trpezlivosť.

image

Na Medzinárodných majstrovstvách Rakúska vyhrala zlatú medailu v Bikiny fitness.

archív M.Š.

Nie je to o tom, byť na seba prísny a tlačiť sa do nereálnych očakávaní.

Temperamentnej Prievidžanke však nestačila nová postava, pokračovala ďalej. Za svoju drinu a odhodlanie získala ocenenia vo fitness súťažiach doma aj v zahraničí. Jej najväčšou vášňou je však motivovať ľudí, aby dosiahli svoje ciele. „Ľudia často hľadajú rýchle riešenia, ale skutočná zmena vyžaduje čas, trpezlivosť a disciplínu,“ vysvetľuje. „Dôležité je mať jasný cieľ, ale ešte dôležitejšie je vedieť, ako sa k nemu krok za krokom priblížiť. Každý máme svoje tempo, a práve tieto malé úspechy nás motivujú pokračovať.“ Túto filozofiu uplatňuje nutričná poradkyňa aj pri svojich zverencoch.

Víkendová Fit Zóna je pre každú z nás, ktorá sa chce posunúť ďalej

Miška už tri roky vedie v Prievidzi svoj úspešný Projekt Premena, v ktorom pomohla  k k zdravšiemu životnému štýlu stovkám ľudí. „Vždy mi však bolo ľúto, keď som niekomu kvôli vzdialenosti musela povedať nie,“ hovorí o vzniku Víkendovej Fit Zóny, prístupnej pre každého, kto chce naštartovať svoju vlastnú cestu. „Rozhodla som sa preto spojiť s bojnickým Hotelom pod Zámkom, pretože je to miesto, ktoré má všetko – ubytovanie pre cezpoľných, priestory, vhodné na cvičenie aj prednášky, wellness, fitko, kolky, šípky a tiež mimoriadne ochotný personál,“ vysvetľuje Michala a dodáva, že o niečom takom snívala 2 roky. „Víkendová Fit Zóna v Hoteli pod Zámkom v Bojniciach je program pre všetkých, ktorí chcú niečo zmeniť, ale nemajú čas na pravidelné návštevy fitka alebo potrebujú usmernenie, ako začať, či potrebujú motiváciu pokračovať.“

V bojnickom Hoteli pod Zámkom môže odštartovať aj vaša nová kapitola života

Predstavte si, že máte len pre seba víkend, kedy sa môžete sústrediť na svoje zdravie, postavu a pohodu – a to všetko pod vedením jednej z najlepších slovenských tréneriek. Michala vás naučí, ako správne cvičiť, aby ste dosiahli maximálne výsledky, a to aj vtedy, keď nemáte čas chodiť do fitka každý deň. „Cvičenie doma je skvelé, ale ak nemáte nikoho, kto by vás usmernil, je ľahké robiť chyby. Práve preto som tu – aby som vás naučila, ako cvičiť správne a efektívne,“ hovorí Michala. Okrem fyzického cvičenia budete mať možnosť prekonzultovať s ňou svoje otázky týkajúce sa stravy, životného štýlu a toho, ako zvládať každodenné výzvy.

Či už teda hľadáte nový začiatok, alebo potrebujete len trochu motivácie, Víkendová Fit Zóna v Hoteli pod Zámkom v Bojniciach je tou správnou voľbou. Pripojte sa k Michale a ďalším dámam na víkend plný pohybu, relaxácie a inšpirácie, ktorý vám pomôže začať novú kapitolu života, po akom dávno túžite!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. október 2024 14:44