Hotel pod Zámkom
StoryEditor

Víkendová Fitness Zóna: Perfektný víkend pre zdravie a pohodu v Bojniciach

25.09.2024, 00:00
PR Články

Chcete si užiť dokonalý víkend zameraný na regeneráciu tela aj mysle? Hotel pod Zámkom v kúpeľnom meste Bojnice vám prináša jedinečný projekt Víkendová Fitness Zóna – kombináciu aktívneho oddychu, fitness, relaxácie a kreatívneho rozvoja. Pridajte sa k nám v termíne 25. – 27. októbra 2024 a zažite nezabudnuteľný pobyt, ktorý podporí váš zdravý životný štýl a prinesie vám vnútorný pokoj.

Aktívny oddych pod profesionálnym dohľadom

Program Víkendovej Fitness Zóny je navrhnutý tak, aby spojil aktívny pohyb a oddych pre ženy všetkých vekových kategórií, ktoré túžia posilniť svoje telo aj myseľ. Miška Šormanová, certifikovaná fitness trénerka a výživová poradkyňa, vám počas víkendu ponúkne sériu dynamických tréningov, ktoré vám pomôžu formovať postavu, zlepšiť kondíciu a získať novú energiu.

Okrem tréningov vás čakajú aj ďalšie aktivity pre fyzickú a duševnú pohodu:

  • Prechádzka v malebnej prírode Bojníc vás osvieži a dodá novú energiu.
  • Meditácia vám pomôže upokojiť myseľ a vrátiť sa do prítomného okamihu.
  • Prednášky o fyzickom cvičení a jeho vplyve na zdravie tela, duše a dlhovekosť, o tom ako predchádzať stresu, o time manažmente a sebariadení v dennom živote
  • Kreatívne maľovanie pod vedením skúsenej maliarky Anety Šramkovej vás povzbudí vyjadriť svoje emócie prostredníctvom farieb.
image

Miška Šormanová

Hotel pod Zámkom

Pre koho je program určený?

Víkendová Fitness Zóna je ideálnou voľbou pre všetky ženy, ktoré chcú spojiť fyzický pohyb s kreativitou a relaxom. Tento komplexný program ponúka niečo pre každého, či už chcete zlepšiť svoju kondíciu, osvojiť si nové techniky na zvládanie stresu alebo rozvíjať svoju kreativitu. Na svoje si prídu aj dámy, ktoré si chcú užiť víkend v luxusnom prostredí Hotela pod Zámkom s možnosťou wellness a fitness aktivít.

Kompletný balíček pre zdravie a pohodu

V rámci víkendového pobytu sa môžete tešiť na komfortné ubytovanie v dvojlôžkovej izbe, kde strávite dve noci. V cene je zahrnutá polpenzia, chutné a zdravé jedlá, ktoré podporia váš aktívny životný štýl. Súčasťou programu sú všetky tréningy a prednášky s Miškou Šormanovou, výstup na vyhliadkovú vežu Čajka nad mestom Bojnice a spomínané zážitkové maľovanie. Počas voľných chvíľ si môžete dopriať relax v hotelovom wellness centre, ktoré ponúka sauny, vírivky a masáže, alebo využiť moderné fitness centrum.

Prečo práve Bojnice?

Bojnice sú známe svojou krásnou prírodou, historickými pamiatkami a termálnymi prameňmi. Okrem zámku a kúpeľov ponúka okolie možnosti na turistiku a prechádzky, kde si môžete užiť čerstvý vzduch a prírodné krásy. Hotel pod Zámkom navyše poskytuje ubytovanie priamo v srdci Bojníc, čo znamená, že všetko máte na dosah ruky.

image

Miška Šormanová

Hotel pod Zámkom

Rezervujte si svoje miesto

Nezmeškajte príležitosť stráviť víkend plný aktivity, relaxu a nových zážitkov. Víkendová Fitness Zóna je ideálnou príležitosťou, ako sa nabiť energiou a získať nové zdravé návyky. Pre viac informácií a rezervácie navštívte stránku https://hotelpodzamkom.sk/vikendova-fit-zona/ a rezervujte si svoje miesto ešte dnes.


Termín: 25. – 27. október 2024

Miesto: Hotel pod Zámkom, Bojnice

Zažite nezabudnuteľný víkend v krásnom prostredí Bojníc, kde si nielen oddýchnete, ale aj aktívne podporíte svoje zdravie a pohodu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. október 2024 09:01