Shutterstock
StoryEditor

Recept na hydratovanú a hladkú pokožku? Skúste kombináciu kolagénu a jedinečných perál

10.09.2024, 00:00
PR Články

Krémy, masky, séra. Mnohé z nás investujú nemalé finančné prostriedky do produktov, od ktorých očakávame sviežu a mladšiu pokožku. Ich prínos nikto nespochybňuje, no zamysleli ste sa niekedy nad tým, ako by vaša pleť vyzerala po tom, ak by ste ju vyživovali aj zvnútra?

Možno ste si i vy po tohtoročnej letnej dovolenke povedali, že je najvyšší čas so svojou pokožkou niečo robiť, že chcete menej vrások, spomaliť nástup celulitídy a jej prejavy. Dobrou správou je, že ide o splniteľný cieľ. O sen, ktorý sa môže stať realitou. Rozhodujúcim faktorom je však výber vhodných produktov. Hydrolyzovaný a 100% prírodný kolagén The Solution™ od Oslo Skin Lab je ideálnym spoločníkom na cestu k vysnívanej zmene. Medzi jeho zástankyne na Slovensku patrí Dominika Cibulková aj Ivana Gáboríková. Je bez vône a chuti, takže si ho môžete pokojne pridať do svojho obľúbeného jedla alebo nápoja. Paráda, že?

Navyše, klinické štúdie preukázali pozitívne výsledky užívania kolagénu The Solution™. V šesťmesačnej štúdii sa 105 zdravých žien vo veku 24 až 50 rokov, ktoré trpeli stredne vysokou celulitídou, zapojilo do dvojito zaslepeného, randomizovaného a placebom kontrolovaného testovania. Kolagénne peptidy v The Solution™ znížili stupeň celulitídy a výrazne zlepšili štruktúru pokožky na stehnách v porovnaní s kontrolnou skupinou.

image

Hydrolyzovaný kolagén od Oslo Skin Lab možno pridať aj do obľúbeného ranného nápoja.

Oslo Skin Lab

Vsaďte na istotu, pridajte perly

Prírodný kolagén od Oslo Skin Lab má pozitívne a preukázateľné účinky na kvalitu pokožky. Tá potrebuje zároveň aj dostatočné množstvo vitamínov a minerálov. Spolu s kolagénovým práškom ide o ideálnu kombináciu pre hydratovanú a pružnú pleť, s minimalizovanými vráskami. Vitamíny, omega 3 a antioxidanty v sebe ukrývajú jedinečné tobolky pripomínajúce perly, The Beauty Pearls™. Pomáhajú chrániť pleť pred vplyvmi starnutia, redukujú jemné vrásky a zlepšujú celkovú hydratáciu pokožky. Umožňujú to polyfenoly z extraktu zelených kávových zŕn, ktoré tieto drobné tobolky obsahujú tiež. Užívajú sa rovnako jednoducho ako kolagén The Solution™. Ľahko sa prehĺtajú a ešte ľahšie sa stanú vaším ranným „must have“ rituálom.

image

Tobolky podobné perlám si zamilujete.

Oslo Skin Lab

Objednajte si 100% prírodný kolagén The Solution™ teraz na osloskinlab.sk a tobolky The Beauty Pearls™ získate zdarma. Akcia platí do konca kalendárneho roka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. september 2024 15:48