Pepco
StoryEditor

Súprava pomôcok do školy za menej ako 13 Eur? Nájdete ju v Pepco!

21.08.2024, 00:00
PR Články

Čoskoro zazvoní zvonček v prvý školský deň a žiaci sa po letných prázdninách vrátia do lavíc. Školáci a škôlkári potrebujú množstvo vecí. V Pepco nájdete základnú školskú výbavu, ktorú si môžete zostaviť za menej ako 13 Eur! Za túto cenu vedia rodičia svojim malým školákom kúpiť zošit, skicár, perá, ceruzky, gumy a nožnice, ale aj tričko a šortky. Okrem základných vecí si žiaci dokážu vybrať aj zo širokej ponuky batohov, oblečenia, obuvi a ďalších užitočných doplnkov potrebných do školy či škôlky. A to všetko za bezkonkurenčne nízke ceny a na jednom mieste.

Prázdniny sú v plnom prúde, ale blíži sa nový školský rok...

Letné prázdniny sú v plnom prúde a deti si užívajú bezstarostný čas plný zábavy a cestovania. Pre rodičov je to však iné a náročnejšie. Koncom augusta začínajú pripravovať svoje ratolesti na nový školský rok. Nákupy pre opätovnú školskú dochádzku môžu byť skutočnou výzvou. Vyžaduje si nielen čas a energiu, ale aj výdavky. Najmä ak ide dieťa do školy po prvýkrát. Spoločnosť Pepco dokonale pozná potreby a očakávania žiakov aj ich rodičov. Preto značka ponúka funkčné a kvalitné školské potreby za atraktívne ceny, ktoré sa dajú kúpiť na jednom mieste.

image
Pepco

Školská Back to school výbava za menej ako 13 Eur!

Základná výbava do školy za menej ako 13 Eur? Áno, v predajniach Pepco je to možné. Obsahuje zošit A5 (0,40 Eur), sadu 8 farebných pier (0,80 Eur), balenie 6 ceruziek HB s gumou (0,40 Eur), orezávač s kontajnerom (0,50 Eur), sadu dvoch gúm (0,40 Eur), detské nožnice (0,80 Eur), peračník (1,30 Eur), skicár A4 (0,50 Eur), tričko (2,50 Eur) a šortky so 100 % bavlnou s motívmi kreslených filmov (5 Eur).

image
Pepco

„Prvé dni v škole sú pre dieťa veľkou udalosťou. Návrat ku každodenným povinnostiam, získavanie vedomostí, formovanie vzťahov s rovesníkmi a množstvo nových zážitkov. Sme si vedomí, že začiatok nového školského roka môže byť spojený s mnohými emóciami aj pre rodičov. Najmä pokiaľ ide o kompletizáciu pomôcok do školy. Preto im pomáhame čeliť tejto výzve pomocou širokej a rozmanitej ponuky školských doplnkov. Chceme, aby každý rodič ľahko našiel niečo, čo bude spĺňať očakávania jeho dieťaťa a zároveň to nebude stáť veľa peňazí“, hovorí Agnieszka Jaworska, obchodná riaditeľka Pepco Group.

image
Pepco

Batohy, fľaše na vodu, boxíky na jedlo.. to všetko aj s motívmi superhrdinov

Okrem základných vecí, ktoré musí mať každý žiak, pripravila značka Pepco aj pestrú ponuku doplnkov pre školákov vrátane batohov, výtvarných potrieb, obedárov alebo fliaš na vodu. Na svoje si prídu aj fanúšikovia obľúbených filmových a kreslených postavičiek. V širokej ponuke oblečenia a doplnkov si môžu vybrať z módnych potlačí pripravených v spolupráci s Marvel, Disney, Barbie alebo Hot Wheels. Farebné a veselé motívy urobia návrat detí do školy ešte príjemnejším.

image
Pepco

Pepco Group

Skupina Pepco Gorup bola založená v roku 2015 a tvoria ju silné maloobchodné reťazce, konkrétne Pepco, Dealz a Poundland, ktoré spolupracujú s globálnym dodávateľom PGS. V súčasnosti má skupina Pepco Group viac ako 4800 predajní v 20 krajinách a zamestnáva približne 47 000 ľudí.

image
Pepco

Pepco

Pepco je jedným z najväčších európskych maloobchodných predajcov s výhodnou cenou, ktorý ponúka oblečenie, výrobky do domácnosti, detské oblečenie a doplnky za veľmi nízke ceny a najlepšiu hodnotu. Po 20 rokoch nepretržitého rastu dnes Pepco obsluhuje milióny zákazníkov v celej Európe s viac ako 30 miliónmi transakcií mesačne. Spoločnosť zamestnáva približne 30 000 ľudí a prevádzkuje viac ako 3 700 predajní v 18 európskych krajinách.

image
Pepco
image
Pepco
image
Pepco
image
Pepco
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 06:11