depositphotos.cz
StoryEditor

4 tipy, ako predísť katastrofe na dovolenke

04.07.2024, 00:00
PR Články

Platné cestovné doklady, zásoba opaľovacích krémov s vysokým faktorom a plavky pre každého člena rodiny. Dovolenka pri mori je pre každú mamu zaťažkávacou skúškou.

Ak je váš zoznam vecí kompletný a máte rady veci pod kontrolou, ponúkame ešte jeden. Obsahuje vychytávky, ktoré vám pomôžu prežiť dovolenku v zdraví a možno aj nejaké euro ušetriť.   

Lacnejšia dovolenka

Pri objednávaní rodinnej dovolenky treba každú položku spravidla násobiť počtom členov rodiny. Klienti zdravotnej poisťovne Dôvera si môžu z celkového účtu zopár eur odčítať. Medzi benefitmi im zdravotná poisťovňa ponúka zľavy na zájazdy vo vybraných cestovných kanceláriách. Ak plánujete víkendový pobyt, welnes v kúpeľoch či tábory pre deti, môžete využiť zľavy na už zlacnené pobyty na jednom zo zľavových portálov.

Cestovné poistenie – so zľavou

Cestovné poistenie slúži pri dovolenke doma aj v zahraničí ako bezpečnostný pás v aute: jeho opodstatnenie si uvedomíte, až keď sa niečo stane. Aj na tejto položke môžu poistenci Dôvery ušetriť: 30 percent na cestovnom poistení pri krátkodobých pobytoch v zahraničí, 15 percent pri výletoch do hôr na Slovensku. Presne takúto zľavu si môžu uplatniť pri nákupe cestovného poistenia v zmluvnej komerčnej poisťovni.

image
depositphotos.cz

Veľa slnka, veľa vody

Naša pokožka odstáva počas leta poriadne zabrať: veľa slnka, kúpanie na prírodných, ale aj umelých vodných plochách, kontakt s hmyzom, ochutnávanie exotických jedál. Letné radovánky (ale nielen tie) sa neraz odrazia na našej koži. Po celý rok môžu poistenci Dôvery využívať online diagnostiku kožných problémov. K nástroju, kde kožný problém najprv posúdi umelá inteligencia a následne aj skutočný lekár, sa najjednoduchšie dostanete cez mobilnú aplikáciu zdravotnej poisťovne. Hľadajte benefit Kožné vyšetrenie online.

Chorý na dovolenke?

Nikomu to neprajeme, ale choroba si nevyberá. Ak vás zdravie zradí na dovolenke, nedajbože počas pobytu v zahraničí, dovolenková nálada sa v zlomku sekundy otočí o 180 stupňov. Aj na túto situáciu ponúka Dôvera osvedčené riešenie: samodiagnostický nástroj. Dostanete sa doň prostredníctvom mobilnej aplikácie alebo webovej stránky zdravotnej poisťovne. Táto zdravotnícka pomôcka vyhodnotí vaše príznaky, určí pravdepodobnú diagnózu a odporučí ďalší postup.  

 

image
Dôvera
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 20:35