mary_markevich/Adobestock.com
StoryEditor

Rolety bez vŕtania: Ideálne tienenie okien do podnájmu

06.06.2024, 00:00
PR Články

Tienenie okien je veľkou témou najmä v lete, keď cez deň do miestnosti dopadajú slnečné lúče plnou silou, zdvíhajú teplotu vzduchu do absurdných výšok a znepríjemňuje viditeľnosť. A jediným dostupným riešením nemusia byť len záclony - veľkým hráčom v hre sú žalúzie bez vŕtania, ktoré vám nemôže zakázať ani ten najprísnejší majiteľ bytu.

Bývanie v prenajatom byte neznamená diskomfort

Bývate v podnájme a riešite optimálne zatienenie, ktoré by spĺňalo zmluvné podmienky prenajímateľa aj vaše požiadavky? Už sa nemusíte rozhodovať medzi úplnou tmou a nepríjemným slnečným svetlom - môžete sa spoľahnúť na rolety bez vŕtania, ktoré poskytujú 100 % funkčnosť a nulové poškodenie majetku vŕtaním.

Rolety bez vŕtania majú čo ponúknuť

Rolety sú jedným z najobľúbenejších typov tienenia okien. Ponúkajú množstvo funkcií a výhod, vďaka ktorým sú ideálnou voľbou pre domácnosti aj kancelárie. Umožňujú regulovať množstvo svetla prenikajúceho do miestnosti a pri úplnom zatemnení zaručujú dokonalú tmu pre kvalitný spánok. Okrem svetla odrážajú aj nebezpečné UV žiarenie a pohľady okoloidúcich či susedov. 

Pri zariaďovaní podnájmu je často veľký tlak na praktickosť a dodržiavanie rozpočtu. Rolety bez vŕtania spĺňajú obe požiadavky, ba ponúkajú oveľa viac. Aké výhody stoja za zmienku?

1. Jednoduchá inštalácia

Rolety bez vŕtania je možné na okno pripevniť pomocou rôznych mechanizmov, ako sú svorky, klipy alebo lepiaca páska. Montáž zvládne aj laik, a to za niekoľko minút.

2. Upevnenie na okno bez vŕtania

Vďaka technike bez vŕtania nezanecháte v stenách ani oknách žiadne diery, ktoré by ste museli pri sťahovaní opravovať či finančne kompenzovať. To je ideálne, ak nechcete riskovať stratu kaucie.

3. Rozmanité použitie

Rolety bez vŕtania sa dajú ľahko dať dole a opäť pripevniť na iné okno. To oceníte, ak sa sťahujete alebo chcete rolety používať v rôznych miestnostiach.

4. Stopercentná funkčnosť

Rolety bez vŕtania plnia všetky funkcie bežných roliet. Chránia pred slnkom, zabezpečujú súkromie a regulujú teplotu v miestnosti.

5. Široký výber dizajnov

Vyberať si môžete zo širokej škály farieb, vzorov a materiálov, ktoré vám pomôžu pozdvihnúť dizajn miestnosti. Vďaka tomu ľahko nájdete rolety, ktoré sa hodia do vášho interiéru a ladia s vaším štýlom.

Typy uchytenia roliet bez vŕtania

  • Rolety na klip: Jedným z typov montáže roliet je pomocou plastových držiakov na hornej časti rámu okna. Ide o najčastejšie upevnenie rolety bez vŕtania, ktoré poskytuje bezpečné uchytenie a na okne nezanecháva žiadne škrabance.
  • Rolety na lepiacu pásku: Tieto rolety sa upevňujú na okenný rám obojstrannou lepiacou páskou. Ide o najjednoduchší a najlacnejší spôsob upevnenia.
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:36