Eurovea
StoryEditor

EUROVEA oslavuje rok rekordných úspechov!

17.06.2024, 00:00
PR Články

Pred rokom sa EUROVEA stala najväčším nákupným centrom na Slovensku po otvorení novej časti, ktorá rozšírila jej rozlohu na pôsobivých 85 000 m². Počas uplynulého roka zaznamenala mimoriadny úspech s rekordnou návštevnosťou a rastúcim počtom návštevníkov. Ročne hostí viac ako 300 podujatí.

Rekordná návštevnosť a ocenenie

EUROVEA poskytuje návštevníkom komplexný zážitok a je miestom, kam sa ľudia radi vracajú. Moderné centrum ponúka širokú škálu obchodov svetových a slovenských značiek, ktoré inde v Bratislave nenájdete, najväčšie kino s VIP zónou, pestrú gastronómiu s promenádou a rôzne podujatia pre celú rodinu. Od rozšírenia v roku 2023 dosahuje priemerná denná návštevnosť 60 000 návštevníkov, pričom tento rok ich v apríli centrum privítalo v jeden deň až rekordných 100 000. Tento mimoriadny úspech bol ocenený aj prestížnym titulom Najväčší v biznise v kategórii Nákupné centrá za rok 2023. Ocenenie potvrdzuje pozíciu EUROVEA ako lídra v oblasti nákupných centier na Slovensku.

Sezóna plná vzrušujúcich podujatí

V priebehu viac ako jednej dekády sa Eurovea stala pulzujúcim centrom zábavy a umenia, ktoré oslovuje široké publikum. Tohtoročná sezóna je už v plnom prúde, no tešiť sa môžete ešte na množstvo vzrušujúcich a zaujímavých podujatí, ako napríklad festival moderného umenia Biela noc či hudobný festival Viva Musica! Nebude chýbať Letné gala SND ani obľúbený festival Shakespeare s deťmi, zameraný na detského diváka. Priaznivci basketbalu sa môžu aj tento rok tešiť na významné podujatia v 3x3 basketbale, kde sa predstavia skvelé reprezentačné tímy. Na nábreží Dunaja sa bude tiež tancovať. Red Bull Dance Your Style Slovensko je tanečný koncept, ktorý oslavuje street dance battle v kombinácii s nepredvídateľnou hudbou a hlasovaním publika. Letné mesiace júl a august budú patriť tanečným pondelkovým večerom v rytme salsy, bachaty a kizomby, ako aj pravidelnej utorkovej rannej jóge pri Dunaji. Podujatí bude samozrejme ešte oveľa viac, takže sa môžete tešiť na pestrú paletu aktivít a zábavy pre všetky vekové kategórie.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. september 2024 01:52