Pohyb na čerstvom vzduchu je dôležitý pre naše zdravieKaufland
StoryEditor

Hlasovanie o nový K Park sa už začalo, nezmeškajte to!

27.06.2024, 00:00
PR Články

Zišlo by sa vám miesto, kde by ste si zahrali streetbal, pingpong a otestovali svoju kondičku na lezeckej stene? Nezabudnite sa zapojiť do hlasovania.

Konečne niečo pre mladých

Určite ste už počuli, že denne by sme sa mali hýbať aspoň 30 minút. Odborníci navyše upozorňujú, že ideálne je spojiť šport a pobyt na čerstvom vzduchu. Ten preukázateľne podporuje naše psychické a fyzické zdravie. Posilňuje náš imunitný systém, telu totiž  vonku dodáme kyslík, ktorý je pre zachovanie dlhodobo dobrého zdravia veľmi dôležitý.

V dnešnej dobe plnej technológií sa počíta každý jeden krok, špeciálne, ak ide o tínedžerov. Kaufland preto svoje K Parky stavia mladým doslova na mieru, aby mohli tráviť svoj voľný čas zmysluplne, pri aktivitách, ktoré ich skutočne bavia.  Tvárou tohto projektu je Separ, ktorý okrem iného ukazuje svojim fanúšikom, že sedieť doma nie je „cool“, lepšie je si zašportovať a tráviť čas spoločne s kamošmi, v offline svete. Šestnásť K Parkov už stojí, postupne budú pribúdať ďalšie. A pomôcť tomu môžete aj vy.

image

K Parky sú najmä pre mladých

Kaufland

Nezabudnite poslať svoj hlas

Zahlasujte za niektoré z dvadsiatich troch miest, ktoré sa tento rok zaregistrovali do súťaže o nové K Parky. Verejné hlasovanie na stránke www.kauflandpark.sk začína vo štvrtok 30. mája 2024. O tom, kde Kaufland nakoniec svoje športoviská postaví, rozhodnete možno práve vy. Víťazov môže byť len sedem, preto neváhajte a hlasujte, súťaž trvá len do 3. júla 2024.

Majte svoj K Park na skok

Jedno z prvých ihrísk, ktoré známy reťazec na Slovensku otvoril, bol K Park v mestskej časti Košice - Poľov. Domácim robí radosť aj dnes, podľa starostu Rolanda Lacka ho aktívne využívajú všetky vekové kategórie, a to nielen miestni, ale aj iní obyvatelia Košíc. Projektom K Park sa zvýšil záujem detí, mládeže i dospelých o fyzickú aktivitu, šport a zábavu. Veríme, že K Park bude aj naďalej bude slúžiť pre širokú verejnosť na športovú aktivitu a zábavu.“

image

Mladým sa na ihrisku páči

Kaufland

Do štvrtého ročníka úspešného projektu, ktorý prebieha pod záštitou Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky, sa prihlásilo 23 miest a mestských častí. Záujemcovia sú rozdelení do troch kategórií podľa počtu obyvateľov, pričom v každej veľkostnej kategórii zvíťazia dve mestá alebo mestské časti s najvyšším počtom prepočítaných hlasov. Počet odovzdaných hlasov sa prepočíta na počet obyvateľov daného mesta či mestskej časti, aby všetci registrovaní uchádzači mali vyrovnané šance na výhru.

Siedmy, bonusový K Park, postaví spoločnosť Kaufland v lokalite, ktorá nazbiera najväčší počet hlasov počas celého priebehu hlasovania, teda od 30. mája do 3. júla 2024. Súťaž prebieha na stránke www.kauflandpark.sk. Na to, aby ste sa mohli zapojiť, je potrebné najprv sa zaregistrovať. Potom už vám nič nebráni, aby ste svojmu mestu alebo mestskej časti poslali každý deň jeden platný hlas. Navyše, aj tento rok môžeme získať niektorý z tridsiatich smartfónov, ktorými spoločnosť odmeňuje hlasujúcich. Šance na výhru sú vyrovnané, neváhajte a súťažte aj vy, aby ste mali svoj K Park doslova na skok!

TU HLASUJTE

image

Hlasujte za moderné ihrisko aj vo vašom meste

Kaufland
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. september 2024 21:23