Huawei
StoryEditor

Huawei Watch Fit 3: Smart hodinky, ktoré skvele vyzerajú a postarajú sa o zdravie

30.05.2024, 00:00
PR Články

Víziou spoločnosti Huawei je udávať trendy v nositeľných zariadeniach a najnovšie hodinky Huawei WATCH FIT 3 sú toho živým dôkazom. Tento nový model, vychádzajúci z filozofie „Fashion Squared“, spája eleganciu módy s ikonickým štvorcovým dizajnom a užívateľsky prívetivou technológiou, ktoré redefinujú koncept moderných smart hodiniek.

Unikátny dizajn

„Fashion Squared“ predstavuje víziu Huawei pre nositeľné technológie, ktorá kombinuje estetiku s výkonom v inovatívnom štvorcovom dizajne. Tento koncept sa prejavuje v troch hlavných pilieroch: dizajn, šport a zdravie. Huawei Watch FIT 3 sú dokonalým stelesnením tejto vízie.

Štýl na vašom zápästí

Nedávno predstavené smart hodinky prinášajú evolúciu v dizajne nositeľných zariadení. Ich zaoblené hrany a obdĺžnikový ciferník vytvárajú ikonický vizuálny dojem, ktorý dopĺňa farebná korunka s efektom slnečného brúsenia. Hodinky sú dostupné v pestrých farebných variantoch, ako sú čierna, ružová, zelená, biela, sivá a biela (kožená verzia). Remienky z fluoroelastoméru, nylonu alebo pravých kožených materiálov zaručujú, že hodinky budú dokonalým doplnkom pre akúkoľvek príležitosť – od návštevy kaviarne až po obchodné stretnutie.

Huawei Watch FIT 3 sa pýšia ultraľahkým a zároveň dostatočne veľkým displejom, ktorý zaujme 77,4% pomerom obrazovky k telu a o 10% väčšou zobrazovacou plochou v porovnaní s predchodcom. Maximálny jas 1500 nitov a automatické prispôsobenie svetelným podmienkam zaručujú, že vždy vidíte jasne, či už ste na slnečnom pobreží alebo v tlmene osvetlenej kaviarni.

image
Huawei

Športujte s eleganciou

Pre tých, ktorí milujú aktívny životný štýl, sú Huawei WATCH FIT 3 ideálnym spoločníkom. Hodinky ponúkajú viac ako 100 športových režimov, vrátane nových ako padel a e-športy, vďaka čomu vyhovejú používateľom s rôznymi záujmami a preferenciami. Nový režim Track Run presne zaznamenáva bežecké trasy pomocou vysoko presného GNSS polohovacieho čipu, a umožňuje zdieľať svoje obľúbené trasy a dostávať odporúčania od priateľov.

Aplikácia Stay Fit ponúka komplexného osobného trénera priamo na vašom zápästí. S aktualizovanou globálnou databázou kalorických hodnôt jedál z 50 krajín poskytuje nutričnú analýzu, ktorá podporuje vyváženú stravu a cvičebný režim. AI-powered Smart Suggestion potom ponúka personalizované odporúčania cvičení na základe vašej dennej aktivity a poveternostných podmienok, čím zaisťuje, že vždy zostanete aktívni a motivovaní.

image
Huawei

Prioritou je zdravie

Huawei Watch FIT 3 je váš celodenný manažér zdravia. Sú vybavené najnovším Huawei TruSleep™ 4.0, vďaka čomu hodinky poskytujú presné sledovanie spánku a personalizované odporúčania na zlepšenie spánkového cyklu. Ich slim dizajn sa postará o to, že ich počas noci na ruke vôbec necítite.

Hodinky monitorujú srdcový tep, úrovne kyslíka v krvi, spánok a stres. Algoritmus s funkciou online samoučenia optimalizuje monitorovanie aj v náročných podmienkach, ako sú chladné prostredie alebo pre ľudí s menšími zápästiami. Špeciálna funkcia presne identifikuje riziko arytmie a poskytuje včasné varovania.

Dámy ocenia aj pokročilú správu menštruačného cyklu, ktorá ponúka komplexnú starostlivosť o zdravie žien. Huawei WATCH FIT 3 sú skutočne multifunkčným zariadením, ktoré spája módu so zdravím a technológiou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 17:45