Známa pekárka Julka Ovšáková.Kaufland
StoryEditor

Trúfate si na bezlepkové pečenie? Skúste to podľa receptu televíznej cukrárky

12.06.2024, 00:00
PR Články

Potešte vašich blízkych a prekvapte ich lahodným dezertom plným malín a orieškov od šikovnej Julky.

Aby ste si mohli zamaškrtiť aj v prípade, že sa s lepkom príliš nekamarátite, sympatická Julka Ovšáková, účastníčka známej televíznej súťaže v pečení, pre vás pripravila sladký recept v originálnom podaní. Všetko potrebné, vrátane bezlepkového a bezlaktózového sortimentu značky K-free, nájdete vždy za výhodnú cenu vo vašom Kauflande.

Pečiem, pečieš, pečieme

Cukrárka Julka, ktorá v prvej sérii patrila medzi najmladších účastníkov, sa svojej kulinárskej vášni venuje dodnes a netají sa, že má poriadne maškrtný jazýček. Jej cake pops sú dôkazom, že piecť bez lepku nie je žiadna nuda - a zvládnete si ich pripraviť aj u vás doma. Prajeme dobrú chuť.

Cake pops podľa Julky

image

Vyskúšate sladký recept podľa Julky.

Kaufland

Ingrediencie:

bezlepková zmes na pečenie čokoládových muffinov K-free

2 vajcia

170 ml bezlaktózového mlieka

125 ml slnečnicového oleja

150 g mascarpone

pistácie, lyofilizované maliny, pekanové oriešky

čokoláda podľa chuti

Postup:

Do misky si vysypeme zmes na pečenie, pridáme vajcia, mlieko a olej. Dáme na plech a pečieme pri teplote 170 °C približne 25 minút. Po upečení necháme cesto vychladnúť, následne ho namrvíme a premiešame s mascarpone. Z cesta vytvarujeme guľky, do ktorých môžeme primiešať pistácie, lyofilizované maliny, oriešky alebo mrazom sušené ovocie. Pripravené guličky obalíme v čokoláde, posypeme rozdrvenými pistáciami či lyofilizovaným ovocím.

Neprehliadnite

Produkty privátnej značky K-free neobsahujú lepok ani laktózu. Vďaka bohatej bezgluténovej ponuke pečiva, cestovín a lahodných zmesí na pečenie, ktoré v Kauflande rozhodne neprehliadnete, zvládnete aj náročnejší recept ľavou zadnou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. júl 2024 10:03