F&F
StoryEditor

Tipy na novinky: Zamilujete sa do pečenia, detských kníh, funkčného oblečenia a inovatívnej kozmetiky

20.05.2024, 00:00
PR Články

Máj je mesiac plný života a nových možností. Každý nový zážitok prináša rast, obohatenie a zároveň je to príležitosť vyskúšať niečo nové.

Ak vás zaujímajú trendy a novinky alebo túžite po zmene, bez obáv a s otvoreným srdcom sa pustite do dobrodružstva. Či už je to nová aktivita, prejav lásky, miesto na objavovanie, zoznamovania sa s novými ľuďmi, niečo čo vám zlepší náladu alebo vyzdvihne a podporí vašu krásu a štýl.

Láska ide cez žalúdok

Domáce pečenie môže byť formou odpočinku alebo čas, kedy s láskou pripravíme niečo dobré pre seba aj našich najbližších.

Láska ide cez žalúdok, ale ak svoje pečenie okrášlite zdobením, ulahodíte aj očiam. Mixom dvojfarebných cukrových srdiečok ukážete, že vám na niekom naozaj záleží. Táto kreatívna ozdoba dodá šmrnc pečeným dezertom alebo pudingom a zmrzlinovým pohárom. Srdiečka Dr. Oetker sú v praktickej dóze, vďaka ktorej zdobenie zvládne aj cukrárenský laik.

Aj jednoduchý dezertík môžete odprezentovať ako vyjadrenie sympatií a náklonnosti, stačí ho upiecť s láskou a vyšperkovať zaľúbeným zdobením.

Odporúčame vyskúšať recept s nádychom lásky: vanilkovo-malinové cupcakes

image
Dr. Oetker

Deti si zamilujú príbehy od Warner Bros

Prečo majú deti taký osobitný vzťah ku kresleným hrdinom? Podľa psychológov sú nositeľmi vlastností, ktoré ľahko rozpoznajú a vedia sa s nimi stotožniť. Keď sa postavy ocitnú v situáciách a problémoch, ktoré sú im blízke z ich vlastného života, deti sa s nimi môžu emocionálne prepojiť a učiť sa z ich skúseností. Okrem toho knihy deťom otvárajú dvere do sveta fantázie, zázrakov a možností, kde môžu zažiť všetko, o čom snívajú.

Ak vaše dieťa obľubuje animované rozprávky, určite ocení možnosť si známe príbehy aj prečítať. Digitálna detská knižnica KUBO ponúka širokú škálu kníh, z ktorých si vyberie každý. Mnohé deti prirodzene lákajú tituly, ktorých hrdinov už dobre poznajú a majú ich rady. Presne také sú známe postavičky obľúbeného vydavateľstva Warner Bros., s ktorými sa môžu malí čitatelia bližšie zoznámiť v aplikácii KUBO.

image
Warner Bros

Raňajky, ktoré dodajú energiu

Základom dňa sú raňajky, mali by ste voliť niečo chutné, ale aj výživné, čo vás zasýti a naštartuje do dňa. Ovsené kaše Dr. Oetker sú vďaka vysokému obsahu celozrnných ovsených vločiek skvelou alternatívou. Dodajú telu energiu a vitalitu na celý deň, a zároveň uspokoja chuť na sladké.

Novinka Ovsená kaša Kokos Dr. Oetker s vysokým obsahom kvalitného strúhaného kokosu je zdrojom zdraviu prospešnej vlákniny, bielkovín a beta-glykánov a zároveň má nízky obsah soli a cukru. Vďaka rýchlej príprave, skvelej chuti a zdravým benefitom je kaša obľúbeným raňajkovým jedlom či zdravou desiatou.  

image
Dr. Oetker

Pohodlne, ale štýlovo v athleisure oblečení

Privítajte teplé počasie v štýle! Športová elegancia je trendy pre ženy v každom veku. Pohodlné kúsky oblečenia vás budú motivovať či už sa chcete začať viac hýbať, alebo hľadáte spôsob ako sa cítiť upravene pri jarnom upratovaní. Activewear na každú príležitosť potrebujete v šatníku aj vy.

Nová kolekcia F&F Active posúva funkčné oblečenie na novú úroveň a ponúka neodolateľné kúsky v pastelových farbách a moderných strihoch, ktoré sa stanú vašimi spoločníkmi aj v tých najrušnejších dňoch.

Ambasádorkou kolekcie F&F Active je známa britská influencerka Kate Ferdinand, sa snaží vo svojom životnom štýle dodržiavať harmóniu tela a mysle, ktorú sa snažila priniesť aj do najnovšej kolekcie. „Priniesli sme nové strihy, vďaka ktorým sa bude každá žena cítiť štýlovo aj vtedy, keď je v zhone. Je dokonalým mixom funkčného a pohodlného oblečenia, a to všetko za dostupné ceny. Ja sama trávim dni vo funkčnom oblečení a athleisure kúskoch. Byť ambsasádorkou F&F Active je preto dokonalým spojením,” uviedla Kate Ferdinand.

image
F&F

Expert, ktorý sa postará o vaše oblečenie

Hľadáte prací prostriedok, ktorý sa o vaše oblečenie postará ako expert? Obľúbená značka Persil posilňuje svoj premium segment a prináša inovatívnu technológiu, ktorá zaistí žiarivo bielu bielizeň a hygienicky čistú práčku. Nové produkty ponúkajú hneď niekoľko príjemných výhod:

  • Perfektná čistota a odstránenie škvŕn: Poradí si aj s tými najodolnejšími škvrnami a zanechá vašu bielizeň dokonale čistú a sviežu.
  • Príjemná vôňa: Vďaka inovatívnej technológii zanechá vašu bielizeň príjemnú a dlhotrvajúco voňavú.
  • Šetrnosť k citlivej pokožke: Persil EXPERT Sensitive je vyvinutý špeciálne pre citlivú pokožku a je k nej mimoriadne šetrný.
  • Vhodný pre všetky typy prania: Je dostupný vo forme prášku, gélu a kapsúl, takže si môžete vybrať variant, ktorý vám najviac vyhovuje.
  • Vynikajúci prací výkon: Vylepšené zloženie Persil Discs zaisťuje ešte lepší prací výkon a dokonale čistú bielizeň.
image
Persil

Koruna krásy, ktorá žiari v každej situácii

Vlasy sú bezpochyby ozdobou každej ženy, a preto si zaslúžia tú najlepšiu starostlivosť. Produkty Taft vám pomôžu udržať ich krásu v každej situácii, nech už ste kdekoľvek.

Či už túžite po bohatom objeme alebo ladných vlnách, Taft vám ich s ľahkosťou vykúzli. Vďaka inovatívnemu systému HaptiQ Taft nielenže zaručuje perfektnú fixáciu a trvalé účesy, ale zároveň chráni a posilňuje vlasové vlákna. Aby ste vždy vyzerať skvele, či už sa prechádzate mestom, prírodou alebo sa chystáte na slávnostnú udalosť.

image
Taft

Dajte pleti silu hovoriť za vás

Ženy pri vyjadrovaní využívajú mimiku tváre viac ako muži. S každým úsmevom, zamračením alebo prekvapeným zdvihnutím obočia prichádza bohatstvo emócií a skúseností. Tieto momenty sú neoceniteľné, ale môžu tiež zanechať stopy na našej pleti. Preto Avon prichádza s novým obnovujúcim pleťovým krémom, aby ženám umožnil zachovať svoju prirodzenú krásu, zatiaľ čo podporuje ich sebavedomie vyjadrovať sa bez strachu zo starnutia.

Rad Anew Power uvádza novinku – pleťový krém, ktorý je navrhnutý tak, aby vyriešil obavy z vrások. Nový Obnovujúci Anew Power pleťový krém, vďaka prelomovej technológii Protinol™ a niacínamidu, pomáha aktivovať obnovu miliónov pleťových buniek a tvorbu kolagénu pre hladší, plnší a pevnejší vzhľad pleti už za 7 dní.

Nový rad dopĺňa obnovujúce Anew Power sérum a očný krém pre extra dávku omladzujúcej starostlivosti. Všetky produkty Anew Power kúpite na webe avon.sk alebo u svojej Avon lady.

image
Avon

Máj je obdobím, kedy je svet plný zaujímavých možností, tak prečo nevyužiť a nevyskúšať niečo nové.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 11:16