Eurovea
StoryEditor

Pripravte sa na sezónu plnú vzrušujúcich podujatí!

16.05.2024, 00:00
PR Články

Hľadáte miesto, kde sa snúbi špičkový nákupný zážitok s nevšednými kultúrnymi podujatiami a lahodným gastronomickým potešením? Eurovea na brehu Dunaja je tou pravou adresou!

Nákupné centrum Eurovea už dávno nie je len o nakupovaní, móde a kine. V priebehu viac ako jednej dekády sa Eurovea stala pulzujúcim centrom zábavy a umenia, ktoré oslovuje široké publikum. Či už ste fanúšikom športu, milovníkom umenia, alebo len hľadáte príjemné miesto na oddych s rodinou a priateľmi, Eurovea vám má čo ponúknuť.

Vrcholom tejto eventovej sezóny v Eurovea bude festival nového cirkusu Cirkul´ART. Obľúbený festival sa opäť vracia do Bratislavy a tentokrát prinesie neuveriteľných 44 predstavení pod holým nebom na nábreží Dunaja! Od 24. do 26. mája sa Eurovea premení na čarovný cirkusový svet plný akrobatov, žonglérov, moderných klaunov, tanečníkov a umelcov z celého sveta. Nechajte sa očariť vysokou hrazdou, vzdušnými akrobatickými šou, chodúľovým divadlom a množstvom cirkusových prekvapení. Najmenší návštevníci sa zabavia vo workshopovej zóne, kde si vyskúšajú rôzne cirkusové disciplíny a stanú sa na chvíľu ozajstnými akrobatmi. Každý večer vyvrcholí program úžasnou ohňovou show. Príďte sa zabaviť s celou rodinou. Čaká na vás nezabudnuteľný víkend plný umenia, zábavy a úžasných zážitkov. Vstup na festival je úplne zdarma!

image
Eurovea

Eurovea nie je len nákupné centrum, ale aj miesto, kde sa stretáva zábava, umenie a lahodné chute! Prebuďte v sebe športovca a zapojte sa do turnajov a súťaží, zatancujte si, pochutnajte na gurmánskych špecialitách z rôznych kútov sveta, alebo sa nechajte unášať umením na divadelných predstaveniach, koncertoch a výstavách.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. jún 2024 12:14