Allegro
StoryEditor

Allegro Days po prvýkrát na Slovensku: Celý týždeň plný zliav až do výšky 40 %

08.04.2024, 00:00
PR Články

Chcete zažiť výnimočný pocit z nakupovania? Presne pre vás je tu Allegro a po prvýkrát na Slovensku aj jeho Allegro Days – skvelý týždenný festival plný zliav, a to až do výšky 40%? Pýtate sa kedy? Na Allegro Days sa môžete tešiť už od 8. do 14. apríla. Čakajú na vás tisícky produktov, z ktorých si vyberie zaručene každý. Či už hľadáte niečo, čím by ste potešili rodinných príslušníkov, priateľov, kolegov alebo seba. Najväčšie trhovisko európskeho pôvodu Allegro.sk, ktoré nedávno vstúpilo na slovenský trh, ponúka kupujúcim prístup k obrovskému výberu – až 100 miliónov produktov. Z tohto fantastického čísla si môžete vybrať bez toho, aby ste opustili pohodlie domova. Online trhovisko allegro.sk ponúka počas týždňa zliav Allegro Days produkty z rôznych kategórií – od elektroniky cez produkty pre dom a záhradu, automobilové produkty, módu a obuv až po detský sortiment a hračky.

Allegro Days na troch trhoch

Na Allegro dni sa môžete tešiť po prvý raz na Slovensku. Je to tiež prvýkrát, čo sa Allegro Days bude konať na troch trhoch – na Slovensku, v Českej republike a Poľsku.

Obľúbené produkty o 40 % lacnejšie 

Keďže jar je v plnom prúde, zákazníci môžu Allegro Days využiť na nákup vybavenia či príslušenstva na záhradníčenie, veľké upratovanie, ale aj aktívny pohyb. Deti viete potešiť zvýhodnenými cenami na vytúžené hračky, stavebnice, prvý detský fotoaparát alebo nový bicykel. Pre workoholikov alebo študentov sú zase pripravené zľavy na kúpu nového, kvalitného notebooku. Na jednom mieste si môžete vybrať lego pre svoje deti a zároveň tlakovú umývačku, s ktorou sa zbavíte všetkých nečistôt vo svojej domácnosti či garáži. A aby ste mali doma tú pravú pohodu a relax, za bezkonkurenčnú cenu si môžete kúpiť rozprašovač vône Air-wick s náhradnými náplňami na celý rok.    

image
Allegro

Allegro Smart! a Allegro Protect pre vaše pohodlie a bezpečnosť 

Jeho služba Allegro Smart! posúva nakupovanie na novú úroveň. Ponúka neobmedzené bezplatné doručenie a vrátenie tovaru za mesačný poplatok 2,49 € alebo ešte výhodnejšie za 11,99 € ročne. Je to ideálne riešenie pre tých z vás, ktorí hľadajú pohodlie a flexibilitu pri online nakupovaní. S minimálnou hodnotou objednávky 12,90 € v rámci služby Smart! môžu slovenskí zákazníci tiež využívať bezplatné doručenie na viac ako 2600 výdajných miest a balíkomatov po celej krajine alebo bezplatné doručenie domov pri objednávkach od 21,90 €.

Bezplatné doručovanie a vrátenie na pol roka zadarmo

Pre tých, ktorí si chcú program najprv vyskúšať, je k dispozícii špeciálna skúšobná ponuka: 5 bezplatných doručení počas prvých 6 mesiacov, čo dáva slovenským zákazníkom dokonalú príležitosť vyskúšať nakupovanie na Allegro.sk.

Srdcom expanzie na Slovensko je bezpečnosť a spoľahlivosť, ktoré sú pre Allegro kľúčové. Vďaka programu Allegro Protect sú všetky nákupy chránené, čo zákazníkom poskytuje istotu a dôveru pri každom nákupe. Ak sa zákazníkovi nepodarí vyriešiť problém priamo s obchodníkom a žiadosť mu bude posúdená kladne, do 48 hodín mu budú vrátené peniaze až do výšky 4000 €.  Tento prístup k bezpečnému online nakupovaniu je o to významnejší v dnešnej digitálnej dobe, kedy je ochrana spotrebiteľa na prvom mieste.

image
Allegro

Nové a väčšie MALL.sk

Spustenie Allegro na Slovensku je úplne novou kapitolou v slovenskom e-commerce svete, ale zároveň stavia na dedičstve MALL.sk. Ako jeho hrdý nástupca je allegro.sk pripravené ponúknuť úplne nový zážitok z nakupovania, pričom pokračuje v prevádzke MALL.sk ako samostatnej platformy a zároveň aj jedného z obchodníkov na Allegro. Tento strategický ťah zabezpečuje hladké zoznámenie sa s vylepšeným modelom trhoviska Allegro.

Viac informácií o ponukách a produktoch nájdete na: Allegro.sk

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:58