Huawei
StoryEditor

TOP slúchadlá na hudbu aj podcasty? Novinka s mimozemským dizajnom ohúri komfortom aj schopnosťami

27.02.2024, 00:00
PR Články

Originálne slúchadlá Huawei FreeClip sú skvelou voľbou pre všetkých mladých milovníkov hudby, podcastov či audiokníh. Vďaka dlhej výdrži batérie a unikátnej konštrukcii sú skvelým spoločníkom pre každodenné aktivity aj šport. Technológia open-ear navyše zaistí, že ani počas počúvania svojho obľúbeného playlistu nositeľ nestratí kontakt s okolím.

Huawei pri navrhovaní nových slúchadiel myslel najmä na aktívnych ľudí. Tí najčastejšie hľadajú osobité a originálne technológie, ktoré štýlovo doplnia ich outfit a životný štýl. FreeClip prichádzajú v dvoch jedinečných verziách – štýlovom fialovom a elegantnom čiernom prevedení.

Bezpečnosť na prvom mieste

Huawei FreeClip predstavujú to najlepšie z oblasti open-ear slúchadiel. Vďaka inovatívnej technológii otvorených slúchadiel môžu počúvať hudbu, a pritom byť stále v spojení s okolitým svetom, čo je kľúčové najmä pri vonkajších aktivitách. Napríklad počas behania či športovania budú počuť prichádzajúce auto či blížiaceho sa lyžiara na zjazdovke.

Vďaka technológii Smart Wear Detection už nemusíte riešiť, ktoré slúchadlo patrí do ktorého ucha. Obe sa totiž prispôsobia ľavému aj pravému uchu, čo zaisťuje maximálny komfort. Na rozdiel od klasických slúchadiel sa nevkladajú do uší, ale vďaka ergonomickému C-bridge designu držia pevne zvonku. Skvele sedia, či už sa váš potomok ponáhľa do školy, relaxuje s obľúbenou hudbou doma alebo vyrazí na prechádzku do prírody.

image
Huawei

Problémy s prenosom zvuku sú minulosť

Spoločnosť Huawei navrhla C-bridge dizajn slúchadiel, ktorý využíva niektoré z najrozsiahlejších a najzložitejších technických metód a dosahuje tak dokonalú rovnováhu medzi estetikou a ergonomickým pohodlím.

Konštrukcia C-bridge vytvára optimálnu vzdialenosť medzi fazuľou Comfort Bean a akustickou guličkou. Obe zvierajú uhol 11,4 °, aby perfektne sedeli pozdĺž zakrivenia ucha. Gulička sa prispôsobí ušnému laloku a priblíži zvukovú produkciu k zvukovodu. Kvalita zvuku Huawei FreeClip je navyše vylepšená vysoko citlivou jednotkou reproduktorov s dvoma magnetmi a systémom reverzných zvukových vĺn. To zaisťuje lepšiu čistotu zvuku a rezonanciu a zároveň znižuje únik zvuku.

image
Huawei

Najlepší parťák (nielen) na svah

Ergonomický dizajn slúchadiel zaisťuje pohodlné nosenie po celý deň. Jedno slúchadlo totiž váži iba 5,6 g, takže pri nosení tak nie je takmer cítiť. FreeClip sú vybavené batériou, ktorá dokáže prehrávať hudbu až 8 hodín a v kombinácii s nabíjacím puzdrom až neuveriteľných 36 hodín počúvania. C-bridge design bol navyše vytvorený s funkciou dotykových gest, a tak je možné slúchadlá ovládať napríklad pomocou poklepania.

Huawei FreeClip sú slúchadlá s inovatívnou konštrukciou, ktoré dokážu zachovať povedomie užívateľov o okolitých zvukoch, a tým im dovoliť bezstarostné a bezpečné športovanie ako vo vnútri, tak vonku. Vďaka vodeodolnosti podľa normy IP54 sa používatelia navyše nemusia obávať potu ani snehu. Slúchadlá sú dostupné na e-shope Alza.sk za cenu 199 eur.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 11:27