Getty Images
StoryEditor

365 dní lásky alebo ako zdieľať radosť s partnerom každý deň

14.02.2024, 16:00
PR Články

Valentín patrí medzi naše obľúbené sviatky, ale súčasne veríme, že lásku by sme mali oslavovať stále! Drobné zamilované gestá sú to, čo dokáže oživiť všedný deň a vykúzliť úsmev na tvári. Ich plánovanie pritom zaberie iba pár minút. Napríklad pre takú kyticu plnú voňavých kvetov ani nemusíte vytiahnuť päty z bytu. Tu je pár tipov, ako prehlbovať vzťah v priebehu celého roku.

Kvety pre radosť

Kvety sú evergreen, ktorý nikdy neomrzí. Priniesť ich domov drahej polovičke len tak, bez dôvodu, je navyše poriadna romantika. Pokiaľ si nie ste istí, aký druh zvoliť, podľa dát o objednávkach cez Wolt vedú napríklad v období Valentína červené ruže nasledované tulipánmi. Obľúbené sú aj trvácne kytice, alebo boxy, ktoré vám vydržia po celý rok.

Raňajky do postele

Neexistuje lepší spôsob, ako začať deň než spoločnými raňajkami. Prekvapte svoju lásku jedlom priamo do postele. Príprava jednoduchých raňajok zaberie chvíľočku. Lámať si hlavu nemusíte ani s nákupom. Ešte z postele môžete objednať všetky potrebné suroviny, ktoré vám Wolt Market do 30 minút dovezie až pred dom. Tak čo dobrého uvaríte? Budú to palacinky so sirupom a čerstvým ovocím, pečivo s výberovými syrmi či údeninami, alebo si trúfnete napríklad na vajcia benedikt? Hlavne nezabudnite na ovocný fresh a voňavú kávu.

Výlet plný zážitkov

Cestovanie a objavovanie nových miest je vzrušujúce aj romantické. Vydajte sa na výlet tam, kde ste ešte nikdy neboli, alebo sa naopak vráťte na dôležité miesta plné spomienok. Či už si zvolíte blúdenie po galérii, dobrodružstvo v nočnom meste, alebo pokojnú prechádzku v prírode, vďaka Woltu si takmer kdekoľvek môžete dopriať osviežujúci olovrant, alebo slávnostný prípitok.

Zapoj sa do súťaže s Wolt Market o nákup na romantickú večeru za 100 eur!

Tiež miluješ, keď ti drahá polovička uvarí tvoju obľúbenú delikatesu? Tieto romantické momenty podľa nás stoja za to počas celého roka a nielen počas Valentína. O lásku sa predsa treba starať.

Čo sa chystáš uvariť ty? Nech už je to čokoľvek, nemusíš sa stresovať. S Wolt Market máš doma ingrediencie na večeru presne podľa tvojich predstáv a k tomu krásnu kyticu i s bonboniérou do 30 minút.

Do 15.2.2024 v komentári pod súťažou na facebooku EVITA magazín označ svoju lásku a napíš nám, aké má najobľúbenejšie jedlo.

Ak sa chceš zapojiť do súťaže, klikni sem

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 22:01