kapela What else
StoryEditor

Zážitok na celý život? Svadba s dokonalou zábavou

12.02.2024, 00:00
PR Články

Svadba je jedným z najkrajších okamihov v živote a výber správnej hudby môže túto udalosť premeniť na nezabudnuteľný zážitok. Cieľom je, aby sa zabavili skutočne všetci hostia a vaši priatelia a rodina na túto udalosť spomínali ako na skvelú párty. Preto pri organizácii určite dajte dôraz nielen na dokonalý catering a očarujúcu výzdobu, ale najmä na výber hudby.

Áno, vieme, že na hudobníkov treba mať skutočne dobrú ruku. Ponúkame vám preto jednoduché porovnanie, aby ste si mohli ujasniť, čo presne potrebujete a chcete. Primárne sa výber hudby odvíja od vkusu snúbencov, zvyklostí a pováh rodinných príslušníkov, ale tiež od vkusu tých najbližších priateľov z bubliny. Tento mix požiadaviek vás postupne dovedie k tomu, čo potrebujete.

Hudba je jazykom, ktorý hovorí priamo k našim srdciam, a na svadbe by nemala byť len kulisou. A v tomto ťahajú jednotliví hudobníci či dídžeji za kratší koniec. Naopak, živá hudba pridáva do atmosféry osobný dotyk, ktorý nie je možné napodobniť žiadnym iným spôsobom. Skúsený hudobník vie, ako prilákať pozornosť, vytvoriť emóciu a rozprúdiť neskutočnú zábavu.

Všestranným riešením je multižánrová kapela, ktorej členovia majú odohratých množstvo koncertov a dokážu sa prispôsobiť požiadavkám a vkusu hostí. Tak ako What Else?!, v ktorej pôsobia zohratí muzikanti so skúsenosťami z hrania so známymi menami. Túto kapelu vedie basgitarista a spevák Ľubo Šimkovič, ktorý má na konte spolupráce s Metalindou, Henrym Tóthom, Interpid Metallica revival, Mirkou Miškechovou a pôsobenie v kapele The Rockin´Balls. Speváčkou kapely je talentovaná Karolína Mikulčíková, ktorá si zaspievala aj v kapele Zdenky Prednej.

Obľúbeným žánrom kapely je rock&roll, no dokážu zahrať prakticky čokoľvek. “S kapelou sme hrali na viac ako 100 svadbách, každá jedna je iná alebo špecifická ale vždy je tam niečo spoločné, a to je zábava, radosť, uvoľnenie. Vždy sa snažíme skonzultovať so svadobčanmi repertoár vopred. Zistiť akú hudbu majú radi, aká je skladba hostí, či sú tam mladší alebo starší, či chcú aby sme im hrali svadobný tanec, nejakú konkrétnu pesničku,” približuje Ľubo Šimkovič.

Jedinečná interpretácia vašej lásky

Interakcia medzi kapelou a hosťami môže vytvoriť neopakovateľnú atmosféru, kde sa každý cíti ako súčasť niečoho výnimočného. Svadobná kapela zvýši zážitok z vašej svadby a prekoná očakávania nielen výkonom, ale aj vytvorením jedinečnej atmosféry. “Ľudia sa bavia na klasických skladbách, ktoré poznajú a vedia si s nami zaspievať. Neraz sa stalo, že ženích hral s kapelou niektorú skladbu na bicích alebo gitare alebo spieval. To vždy povzbudí atmosféru a hostí ešte viac sa zabaviť a odviazať,” hovorí Ľubo Šimkovič o zážitkoch zo svadieb.

 

 

Živá hudobná kapela s rozmanitým repertoárom a schopnosťou improvizácie prinesie počas vášho najkrajšieho dňa ešte viac nadšenia, lásky a hudobnej harmónie. V prípade kapely What Else?! sa môžu tešiť naozaj všetci hostia, pretože ich repertoár je mimoriadne široký. Okrem známych slovenských a českých hitov zahrajú aj svetové a tanečné hity, notoricky známe oldies, filmovú a muzikálovú hudbu. Dokážu sa však prispôsobiť špeciálnym požiadavkám. “Hrali sme aj tematické svadby, ktoré mali presne stanovený scenár v konkrétnej téme ako disco, 60roky alebo country. Hrali sme aj vyslovene metalovú svadbu, ktorá bola celá v čiernom a na zámku,” popisuje Ľubo.

Dali by ste na svadbe prednosť multižánrovej živej kapele? Môžete si rezervovať profesionálov, pozrite si viac informácií na www.whatelse.sk. Žiaden hudobný set z prednahratých piesní vám nenahradí autenticitu reálnych hudobníkov, ktorí v danom momente reagujú na nálady hostí. Využite túto šancu na vytvorenie zážitku, ktorý ostane svadobčanom v žilách a pamäti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 15:32