Huawei
StoryEditor

Takéto slúchadlá ste ešte nevideli: Majú unikátny dizajn, ktorý oceníte nielen pri športe

24.01.2024, 00:00
PR Články

Slúchadlá s otvoreným dizajnom si svoju skupinu nadšencov nájdu predovšetkým u tých, ktorí holdujú športu. Po dôvode netreba dlho pátrať - slúchadlá do uší vždy to pravé orechové. Aj keď stále platí, že klasické bezdrôtové slúchadlá v nákupných rebríčkoch dominujú, môže to byť už čoskoro minulosťou. Značka Huawei totiž prednedávnom predstavila svoje najnovšie slúchadlá s otvoreným dizajnom Huawei FreeClip, ktoré kombinujú otvorený dizajn, mimoriadne pohodlie a štýl v jednom zariadení.

Stvorené pre fitness

Slúchadlá s otvoreným dizajnom využívajú zvyčajne športovci, ktorí pri tréningu požadujú bezpečné, odolné a pohodlné slúchadlá. Na trhu sa v minulosti objavilo niekoľko modelov s rôznymi riešeniami, ktoré sa však v praxi ukázali ako nie veľmi praktické. Napríklad typ slúchadiel s remienkom na krk alebo háčikom do uší príliš nenadchol kvôli nepohodliu pri nosení a častiam, ktoré sa počas cvičenia zapletú do vlasov alebo oblečenia.

Huawei trvalo tri roky, kým vyvinula špeciálny dizajn, ktorý využíva pripínací mechanizmus. Slúchadlá ergonomicky padnú na rôzne typy uší a napriek tomu poskytujú bezpečnosť a pohodlie. Navyše vážia len 5,6 g, takže ich ani nepocítite. Ich dizajn bol vytvorený na základe analýz z viac ako 10 000 ľudských uší, čím sa zabezpečilo, že nosenie bude pohodlné a bezpečné bez ohľadu na veľkosť a tvar ucha.

To všetko a ešte viac umožňuje, aby slúchadlá zostali na ušiach používateľa v každej situácii, takže môžete skákať, behať a pohybovať sa bez strachu, že vám slúchadlá počas tréningu vypadnú. Dizajnová štruktúra s otvorenými ušami zároveň prináša lepšiu priedušnosť pre uši a umožňuje používateľom zostať v spojení s realitou – čo je dôležitý faktor pre tých, ktorí sa venujú outdoorovým športom, ako je cyklistika a beh.

Tieto slúchadlá sú tiež certifikované s odolnosťou proti vode a potu, čo  dáva istotu, že budete môcť cvičiť bez obáv z poškodenia slúchadiel. Či už ide o pohybové cvičenie s vysokou intenzitou alebo ranný beh po parku, Huawei FreeClip sú vhodným spoločníkom pre rôzne cvičebné režimy a fitness tréningy.

image
Huawei

Sústreďte sa na to, čo je dôležité

V dnešnej dobe sú klasické kancelárie takmer všade minulosťou. Do popredia sa dostávajú open-space pracovné priestory, či dokonca home-office. Aj v práci sú slúchadlá do uší nenahraditeľným pomocníkom najmä pre tých, ktorí sa potrebujú sústrediť v hlučnom prostredí. Slúchadlá Huawei FreeClip s otvoreným dizajnom umožňujú používateľom sústrediť sa na svoju prácu a počúvať hudbu, a zároveň byť neustále v spojení so svojím okolím.

Dlhá výdrž batérie

Aj keď je dizajn slúchadiel mimoriadne tenký, obsahuje všetko potrebné pre nespočetné množstvo funkcií – ako je napájanie z batérie, hovory s potlačením hluku a dokonca aj inteligentné gestá. S celkovou výdržou batérie 36 hodín (po nabití s krytom) a vysokokvalitným efektom potlačenia hluku hovorov a prevencie hluku vetra si môžete užívať dlhú výdž batérie Huawei FreeClip v práci počas pracovnej doby, ale aj po nej.

Konštrukcia umožňuje zvuku priblížiť sa k uchu, čo optimalizuje jeho šírenie. Tým sa rieši problém, ktorý majú iné slúchadlá s otvoreným dizajnom, kde je výstup zvuku príliš ďaleko od ucha. Systém reverzných zvukových vĺn a štruktúra C-bridge spolupracujú na udržaní zvuku v uchu a minimalizácii úniku zvuku. To je užitočné najmä pre zachovanie súkromia počas telefonovania v rušných prostrediach.

Huawei FreeClip sú tiež prvé slúchadlá s otvoreným dizajnom, ktoré majú funkciu Smart Wear Detection. Tá sa stará o pohodlie pri nosení tým, že slúchadlá automaticky rozpoznajú, kedy sú nasadené, a prispôsobia sa tomu. Nemusíte sa tak trápiť tým, ako správne nasadiť slúchadlá, a môžete ich okamžite používať. Batéria každého slúchadla vydrží 8 hodín, a vďaka funkcii Smart Wear Detection je celková výdrž batérie vylepšená, čo umožňuje dlhšie používanie slúchadiel.

image
Huawei

Držia krok s módou

V neposlednom rade sú Huawei FreeClip najnovším produktom novej stratégie spoločnosti Huawei pod názvom Fashion Forward. Táto nová iniciatíva má za cieľ transformovať svoje nositeľné technológie, ktoré sú nielen funkčné ale aj štýlové módne doplnky.

To znamená, že si môžete vziať svoje Huawei FreeClip kamkoľvek a byť neustále štýlová, od kancelárie cez posilňovňu až po spoločenské akcie. Vďaka svojmu náušnicovému dizajnu dostupnému v dvoch štýlových farebných prevedeniach pôsobia Huawei FreeClip takmer ako módny doplnok, ktorý doplní akýkoľvek outfit, bez ohľadu na to, či si ich vezmete na túru do hôr alebo na bežný deň v kancelárii.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 22:09