vlastné/jdsports.sk
StoryEditor

Športový vzhľad v zime? Pozrite si naše návrhy!

18.01.2024, 00:00
PR Články

Bez ohľadu na ročné obdobie milujete športový vzhľad? Vo svojom šatníku nájdete najviac produktov ako sú mikiny, joggery a teplákové súpravy? Nech už si vyberiete čokoľvek, vyberte si pohodlie a vyberajte si originálne ponuky od známych značiek. A ak sa pýtate, kde si môžete zostaviť svoj vysnívaný športový set, odpoveď je jednoduchá. Originálne športové, outdoorové alebo athleisure produkty nájdete v predajniach JD Sports a v našom internetovom obchode.

V zime zvoľte pohodlie

Nepáči sa vám elegantný outfit v škaredom počasí? Potom sa rozhodnite pre športový vzhľad. Vďaka tomu, že je teraz v móde, získate nielen najvyšší komfort, ale aj módny štýl. Návrat k oblečeniu či topánkam s retro dizajnom znamená, že z nich ľahko vytvoríte ležérne súpravy. A čo viac, pánske a dámske tepláky, mikiny, čiapky a iné športové oblečenie, ktoré nosíte, sú často vyrobené z najkvalitnejšej bavlny, ktorá zaisťuje aj tepelný komfort. Bez čoho si neviete predstaviť svoj fit look?

image
vlastné/jdsports.sk

Športové strihy do chladného počasia - teplá mikina nie je všetko!

Pýtate sa, čo vám pomôže k športovému vzhľadu? Nie sú to len vypasované legíny a športová podprsenka. Základom každého fit looku sú dámske, pánske a juniorské tepláky – joggerky a legíny. Skombinovať ich môžete nielen s crop topom, ale aj s basic tričkom a masívnymi teniskami. Doplňte vzhľad vrchným oblečením, ako sú dámske alebo pánske tielka. Ale to ešte nie je koniec! V šatníku každého fanúšika pohodlných riešení nesmú chýbať praktické mikiny s kapucňou. Dámske mikiny s kapucňou od Nike skvele zapadnú aj do každého ležérneho kompletu s džínsami.

image
vlastné/jdsports.sk

Tenisky na zimu? Prečo nie!

Klasický look s džínsami a mikinou treba doplniť pohodlnou obuvou. Aké zimné topánky sú najlepšie? V našej predajni nájdete zimné topánky nielen od značky Timberland. Pozrite si aj ponuku značiek Nike, adidas, Puma a dokonca aj Vans. Klasické čižmy Timberland Premium 6 Inch a vysoké čižmy Chelsea Puma Mayze Chelsea Suede WN‘S sú návrhy, ktoré sa hodia k akémukoľvek vzhľadu, vrátane toho športového. Svoj športový styling obuvou môžete doplniť členkovými topánkami, nielen outdoorovou obuvou. Pozrite si zimné tenisky ako adidas Superstar Boot alebo Puma CA Pro Mid. Alebo sa vám páči dizajn tenisiek? Potom si pozrite zimné tenisky - Vans Sk8-Hi alebo iné dostupné modely.

image
vlastné/jdsports.sk

Zimné čiapky a doplnky, ktoré zvýraznia váš športový vzhľad

Už ste si vybrali pánske alebo dámske športové oblečenie. Navyše máte k dispozícii zodpovedajúce dámske, pánske alebo juniorské zimné topánky. Máte však pocit, že vášmu športovému zimnému vzhľadu chýba niečo iné? Potom sa pozrite na doplnky, ktoré vás zahrejú aj v tých najmrazivejších dňoch. Vysoké ponožky sú nevyhnutným prvkom každého štýlu. Môžu vykúkať nad zvrškom topánok a dávať najavo lásku k obľúbenej značke. Pridajte teplé rukavice, ktoré môžete mať so sebou v každej situácii a nezabudnite na šál!

image
vlastné/jdsports.sk

Joggery, mikiny s kapucňou, zimné tenisky, bunda s kapucňou alebo bundou a zimné doplnky. Toto je váš must have v chladnom počasí, nielen pri každodennom športovaní. Zvoľte si športový vzhľad a zaistite si pohodlie v každej situácii. Ak hľadáte originálne športové oblečenie, topánky so športovou DNA a doplnky, pozrite si sortiment JD Sports v našich predajniach a internetovom obchode.

image
vlastné/jdsports.sk
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:45