Electrolux
StoryEditor

Najlepší pomocníci pri vianočnom pečení

18.12.2023, 00:00
PR Články

Nadýchané pusinky, voňavé medovníčky alebo lahodné linecké – symboly Vianoc, bez ktorých si tieto sviatky ani nedokážeme predstaviť. Nájsť dokonalý recept je skutočnou výzvou, preto Electrolux ponúka pomocníkov, s ktorými bude pečenie pohodlnejšie. Kvalitný robot urobí kus práce za vás – a teraz už môžete zabudnúť aj na otravné drhnutie pripálených plechov!

Planetárne mixovanie = vesmírne dobrý výsledok

image
Electrolux
S kuchynským robotom Create 5 vykúzlite vynikajúce pečené dobroty. Výkonný motor a tzv. planetárny systém mixovania pomáhajú docieliť rovnomerné rozmiešanie surovín, a tým aj dokonalú konzistenciu cesta. Na odolnosť liatinovej konštrukcie prístroja sa môžete bez obáv spoľahnúť.

Miesenie bez námahy umožní výkonný motor so silou 1200 W. Do misy s objemom 5 litrov sa zmestí cesto aj v prípade, že pečiete na naozaj veľkých plechoch. Šesť rôznych rýchlostí a režimov spolu s možnosťou vybrať si medzi hákom na miesenie cesta, nepriľnavým šľahačom a metličkou na šľahanie vám pomôžu docieliť perfektný výsledok.

Dokonalé cesto zvládne váš Assistent

image
Electrolux
Kuchynský robot Assistent s všestrannými nadstavcami vrátane SoftEdgeBeater™ a PerfectRiseLid™ vám pomôžu pripraviť to správne cesto na každú príležitosť.

Zabudovaná silikónová špachtľa SoftEdgeBeater™ sa postará o optimálne mixovanie všetkých prísad bez nutnosti prerušovania. Špeciálny uzáver PerfectRiseLid™ sa postará o perfektnú vlhkosť na kysnutie cesta. Vaša vianočka tak bude skrátka dokonalá!

 

 

Plech s tým najjednoduchším čistením  

image
Electrolux
Inovatívna keramická vrstva plechu na pečenie Easy2Clean nedovolí mastnote a nečistotám, aby k nemu priľnuli. Papier na pečenie alebo vytieranie plechu už nie je potrebné,  plech postačí jednoducho utrieť hubkou s trochou čistiaceho prostriedku. Žiadne namáčanie, drhnutie a dráždenie pokožky rúk agresívnymi čistiacimi prostriedkami.

Easy2Clean je navyše ekologický. Jeho keramický povlak neobsahuje syntetické zlúčeniny, ktoré môžu byť pri vysokých teplotách škodlivé.

 

Stvorený pre drobné pečivo

image
Electrolux
Plech na pečivo AEG Maxiklasse™ umožňuje rovnomerné rozloženie tepla po celom jeho povrchu a po stranách, čím zabezpečuje rovnomerné pečenie chleba, rožkov a ostatného drobného pečiva s chrumkavým povrchom, no zároveň mäkkým a vláčnym vnútrom. Extra veľký rozmer je vhodný na pečenie vo veľkom alebo na pečenie dlhých rolád.

Aby to krásne chrumkalo

Plech na pečenie AirFry je ideálnym pomocníkom, pokiaľ si chcete sladké vianočné zobkanie spestriť napríklad chrumkavými hranolčekmi alebo lahodnou zeleninou. Otvory v plechu sú navrhnuté tak, aby nimi dokonale cirkuloval vzduch a vy ste tak mohli piecť len s minimálnym množstvom oleja.

Nech sa už rozhodnete pre akéhokoľvek pomocníka z ponuky produktov Electrolux, prajeme vám, aby vám vianočné pečenie vyšlo na jednotku.  

Viac na www.electrolux.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 22:32