DrahoslavaFRAIS
StoryEditor

Neuveriteľná premena Slovenky: 67-ročná Drahoslava omladla o 10 rokov len za 4 mesiace

29.11.2023, 00:00
PR Články

Vraví sa, že vek je len číslo. A skutočne je. Mnoho žien sa cíti oveľa mladšie, než ukazuje ich tvár. Príčin je mnoho - od náročnej práce, komplikovaných životných situácií cez zdravotný stav. Výsledok sa však prejaví rovnako - vráskami. Tie však už dnes nemusia byť hlavným prvkom, ktorý zdobí vašu tvár.

Drahoslava má 67 rokov, no napriek tomu jej estetická medicína nebola neznáma. Okrem toho, že má v okolí ľudí, ktorí už podstúpili výplne kyselinou hyalurónovou, botox či iné procedúry, vnímala ju tiež prostredníctvom internetu a reklám. Na rozdiel od svojich rovesníkov však voči nej nemala predsudky. Už ako dieťa podstúpila plastickú korekciu odstávajúcich uší a napriek tomu, že bol tento zákrok v minulosti bolestivý (pozn. redaktora, dnes už nie je), jej život výrazne zmenil. Nielenže lepšie vyzerala, zároveň jej to pridalo na sebavedomí.

Aj preto sa rozhodla, že si premenu vyberie. Rozhodla sa pre Inštitút zdravia krásy FRAIS, ktorý sa nachádza v Bratislave a zastrešuje estetickú medicínu aj plastickú chirurgiu. To sa ukázalo ako správny krok. Pri konzultácii s profesionálmi vo svojom obore - doktorkou Vandou Przewlockou, doktorom Martinom Dziubanom a doktorom Ondřejom Belejom, totiž dospeli k záveru, že najideálnejšou možnosťou by bolo absolvovanie vertikálneho faceliftu. Ten následne doplnili o blefaroplastiku (operáciu očných viečok), čím sa dosiahol mladistvý efekt. Rozhodli sa tiež pre odstránenie permanentného tetovania nad perou, ktoré pani Drahoslave roky skôr pridávalo.

„V tomto prípade sa kombinácia plastickej chirurgie a estetickej medicíny ukázala ako najlepšia možnosť. Primár a zástupca primára plastickej chirurgie navrhli spomínaný vertikálny facelift, ktorý krásne vypína kožu a fixuje ju o pevné body na hlave a tvári. Blefaroplastiku sme odporučili tiež z dôvodu, že je jediným spôsobom, ako odstrániť nielen kožné previsy horných a dolných viečkach, ale aj vačkov pod očami. Plastická chirurgia bola pevným omladzujúcim, no stále prirodzene vyzerajúcim, základom. O dosiahnutie celkového efektu, ktorý pani Drahoslave ubral na veku, sme sa ďalej postarali aplikáciou výplní,“ uviedla MUDr. Vanda Przewlocka, PhD., zakladateľka a jedna z popredných doktoriek so zameraním na estetickú medicínu a dodáva, že aplikáciu botulotoxínu a kyseliny hyalurónovej je síce potrebné opakovať, no neznamená to, že o mesiac či dva bude Drahoslava vyzerať opäť staršie. „Výplne vydržia v tvári človeka individuálne. V priemere sa však odporúča reaplikovať ich raz, dvakrát ročne,“ uvádza doktorka Przewlocka.

Výsledný efekt je ohromujúci - a to až tak, že ľudia po zverejnení fotografií neverili, že ide o jednu osobu. Iní zas boli presvedčení o tom, že to je Photoshop. „Výsledok je ohromujúci. Ja sama sa konečne vidím tak, ako sa aj cítim, mlado. Ľudia v mojom okolí sú prekvapení, no ja najviac. Čakala som, že budem vyzerať lepšie, no toto predčilo moje očakávania,“ uvádza Drahoslava, ktorá sama sebe dopriala najkrajší darček. To isté odporúča každej žene, ktorá so sebou nie je spokojná a túži po zmene. „Netreba sa báť. Výsledok, ale aj ten pocit po tom stojí naozaj za všetko. Nehovoriac o tom, že bolesť je dnes pri tom, ako napreduje medicína, naozaj len minimálna,“ dodáva.

Viac o premene si môžete pozrieť na tomto odkaze: www.frais.sk/premena

Viac o premene si môžete pozrieť v tomto videu:

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 14:23