Yves Rocher
StoryEditor

Zháňam darčeky! Zn. Súrne

16.11.2023, 00:00
PR Články

Je to tu. Zase po roku tu máme obdobie, kedy sa snažíme pozbierať posledné zvyšky našej kreativity a vymyslieť, čo by potešilo našich blízkych. Ale nebojte, nenecháme vás v štichu! Pripravili sme si pre vás pár tipov, ktoré vám toto predvianočné obdobie uľahčia.

1. Vianočné darčekové sady

Darčekové sety sú krásnym a hlavne jednoduchým darčekom, ktorým urobíte radosť! Vianoce sú sviatkom, kedy sa v obchodoch objavia limitované kolekcie s omamnými vôňami. Porozmýšľajte akú značku má váš obdarovaný rád, alebo či by chcel vyskúšať niečo nové. V Yves Rocher napríklad nájdete dokonca dve nové vône - Zasnežené liči a Vianočné korenie a darčekových sád je v ponuke mnoho.

image
Yves Rocher

2. Čo pre mužov

Vybrať darček pre mužov v našom živote môže byť občas oriešok. Zaobstarajte im niečo, čo by si sami nevybrali – kozmetiku. Starostlivosť o pleť by mala byť nevyhnutnosťou, nehľadiac na pohlavie. Urobte mu radosť napr. Balíčkom pánskej starostlivosti, ktorý obsahuje Penu na holenie, Starostlivosť o tvár a krátke fúzy, Balzam po holení a Sprchovací gél na telo a vlasy s vôňou Cuir Vetiver od značky Yves Rocher.

3. Spoločný zážitok

Čo je viac, než spoločné zážitky. Od adrenalínových športov až po pobyt vo wellnesse, čas strávený spolu je úžasným darčekom. Zamyslite sa, čo by mohlo vášho obdarovaného potešiť a potom už len jednoducho na internete vyhľadajte ten správny poukaz, zabaľte do krásnej obálky a je to! Radosť zaručená.

4. Nadštandardná starostlivosť

Máte pocit, že vaša milovaná má už úplne všetko, čo by mohla potrebovať? Darujte jej nadštandardnú kozmetickú starostlivosť! Krém na deň a noc, či starostlivosť na očné okolie dnes už používa asi každá žena. Urobte radosť napr. Rozjasňujúcou kúrou z radu Anti-Age Global či Vysoko regeneračnou starostlivosťou Riche Crème od Yves Rocher.

image
Yves Rocher

5. Vône a parfumy

Parfum je asi jedným z najklasickejších darčekov, ktorým môžete potešiť. Darujte svojim blízkym darčekovú sadu, ktorá v sebe ukrýva parfumovú vodu a tuhý parfum. Tieto balíčky vôní Sur la Lande a Cuir de Nuit nájdete v predajniach Yves Rocher. Rovnako ako výber ďalších dámskych a pánskych parfumov!

image
Yves Rocher

6. Fotoalbum

V dnešnej dobe máme všetky spomienky uložené v tých malých krabičkách, ktoré každý deň nosíme pri sebe. Kto si aspoň raz za čas nepovie, že si všetky tie fotografie stiahne, vytlačí a vytvorí krásny fotoalbum? Vyhraďte si víkend a pustite sa do toho! Obdarovanému určite vykúzlite úsmev na tvári. A bonus? Jeden výtlačok si môžete nechať pre seba!

 

 


 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 04:56