NIVEA
StoryEditor

Nové micelárne vody značky NIVEA: Dokonale čistá pleť bez drhnutia a podráždenia

03.11.2023, 00:00
PR Články

Dôkladné odlíčenie a čistenie je základom starostlivosti o pleť v každom veku. Na trhu sú k dispozícii najrôznejšie produkty, ale medzi tie najobľúbenejšie patria micelárne vody. Ak si zvolíte takú, ktorá ponúkne účinné zloženie a bude zodpovedať potrebám vašej pleti, môžete sa spoľahnúť na to, že ju odlíči a vyčistí rýchlo a šetrne. Pleť potom bude počas chvíľky pripravená na aplikáciu krému či séra. Stávkou na istotu sú micelárne vody značky NIVEA, ktoré teraz prichádzajú s vylepšenou receptúrou v podobe komplexu aminokyselín.

Podkladové bázy, mejkapy, kontúrovacie paletky, rozjasňovače, lícenky, tiene, linky, riasenky. Nech už na večerné alebo denné líčenie používate akékoľvek produkty, nakoniec je nutné ich všetky pred spaním dôkladne odstrániť. Rovnako dôležité je vyčistiť pleť, aj keď sa nelíčite. Priľne na ňu totiž kožný maz, pot, prach a ďalšie nečistoty z vonkajšieho prostredia. Zabudnite na drhnutie pleti! Micelárne vody značky NIVEA so zložením s komplexom aminokyselín si s odlíčením poradia rýchlo a spoľahlivo. Sú určené aj pre citlivú pleť a nie je ich nutné oplachovať ani stierať.

Komplex aminokyselín

Micelárne vody všeobecne obsahujú micely zložené z častí rozpustných v tukoch a častí rozpustných vo vode. Vďaka tomu na seba pri čistení môžu micely nadviazať ako kožný maz, mejkap a nečistoty rozpustné v tukoch, tak aj všetky nečistoty rozpustné vo vode. Inovované zloženie micelárnych vôd NIVEA navyše ponúka komplex aminokyselín, ktoré sú veľmi šetrné k pleti. Okrem toho na seba dokážu aminokyseliny viazať vodu, čím udržujú pleť krásne hebkú a hydratovanú.

image
NIVEA

„Špeciálne zloženie micelárnych vôd NIVEA s obsahom micel a komplexom aminokyselín zaisťuje šetrné, a pritom efektívne a rýchle čistenie pleti. Poradí si aj s vodoodolným mejkapom, nečistotami, potom a kožným mazom. Na dôkladné čistenie a odlíčenie je pritom potrebných iba pár jemných ťahov. Ďalšou výhodou je fakt, že pleť počas čistenia nestráca hydratáciu,“ hovorí  Magalia Siekro z Oddelenia vývoja produktov NIVEA.

Z nezávislého testu vyplynulo, že 99 % používateliek nezaznamenalo žiadne známky podráždenia pleti. 91 % potom potvrdilo, že pre dôkladné vyčistenie nebolo potrebné pleť nijako drhnúť.1

Portfólio micelárnych vod značky NIVEA

image
NIVEA

 

1. Zdroj: Spotrebiteľský test product-in-use so 77 ženami po týždennom používaní micelárnych vôd NIVEA.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. máj 2024 16:13