Hanka Závodná aj Juraj Tabaček majú dobré skúsenosti s mixérmi Sencor.PLANEO Elektro
StoryEditor

5 tipov, ako vďaka mixéru ušetriť + beauty tip od Miss Slovensko Hanky

11.10.2023, 00:00
PR Články

Azda neexistuje domácnosť bez mixéra. Väčšinou s ním rozmixujeme smoothie, pyré alebo krémovú polievku, vyšľaháme šľahačku a to je asi tak všetko. Pritom s mixérom dokážete omnoho viac! Svoje tipy pridávajú aj Hanka Závodná a Juraj Šoko Tabaček.

Mixér a šľahač sú kuchynské spotrebiče so širokým uplatnením, no často sú nedocenené. Pritom vám vedia ušetriť nielen čas, ale aj peniaze. „U mňa je mixér v prevádzke veľmi často. Zakladám si na zdravej strave a tyčový aj statický mixér mi pri jej príprave samozrejme pomáhajú. Mixujem nielen hotové jedlá, ale aj vstupné suroviny na ich výrobu – vyrábam si napríklad domáce pesto, mandľovú, ovsenú alebo ryžovú múku či domáce orechové maslo,“ hovorí Miss Slovensko 2017 Hanka Závodná a prezrádza, že doma má hneď niekoľko mixérov Sencor. „Na veľké varenie používam kuchynský robot, na bežné mixovanie tyčový mixér a tiež sekáčik, teda nádobu s nožmi. Chcela som od nich nielen výkon a kvalitu, ale aj aby mi farebne ladili a to zvládol iba Sencor s jeho farebnými spotrebičmi,“ usmieva sa spokojná Hanka.

image

Sencor ponúka najširšiu paletu farebne zladených spotrebičov na trhu.

Patrik Muszka

Tyčový mixér je Šokovým verným pomocníkom v kuchyni. „Aj u nás sa mixuje celkom dosť. Oceňujem najmä univerzálnosť tyčového mixéra. Či už je to smoothie pre decká, fajnová krémová polievka, chutná nátierka, pyré – za pár minút mám hotovo, žiadne veľké umývanie netreba a v linke nezaberie veľa miesta. Mám rád nenáročné spotrebiče s veľkými možnosťami. Zhodou okolností mám tiež Sencor, no viac ako farba ma presvedčila 10-ročná záruka na motor,“ dopĺňa Hanku populárny moderátor Juraj Tabaček.

Vyberte si svoj mixér v PLANEO za skutočne dobrú cenu a ušetríte už pri jeho nákupe!

Chcete ušetriť? Toto si namixujte doma!

Domáce arašidové maslo za pár minút

Olúpané arašidy opražte 2 – 3 minútky na panvici (pražené už nemusíte), nechajte vychladnúť a rozmixujte dohladka.

Domáca strúhanka

Zostali vám rohlíky? Nechajte ich usušiť, polámte na menšie kúsky a rozmixujte.

Práškový cukor

Keď potrebujete posypať koláč, nemusíte hneď utekať do obchodu po kilo cukru. Nože mixéra vám naň premenia kryštálový cukor, ktorý máte doma.

Mäso na burgery, tatarák alebo rybie prsty

Nasekané mäso má jemnejšiu konzistenciu, než mleté. Nakrájajte ho na malé kúsky a tie potom rozmixujte. Čo vám zvýši, zamrazte na ďalšie použitie.

image

Prešovčanke Lydke Lipkovej dopomohol mixér Sencor k štíhlej línii.

PLANEO Elektro

Prečítajte si aj: 20 kíl išlo dolu ako nič. S Lydkiným tipom sa aj vám bude chudnúť oveľa príjemnejšie

Ryžová, ovsená alebo mandľová múka

Vyrobiť si domácu múku z ryže, orechov alebo ovsených vločiek nie je žiadne umenie. Stačí tieto suroviny dokonale rozmixovať a hladká múka je na svete. Je to rýchle a lacnejšie, než z obchodu.

Hankin tip: Domáci peeling na celé telo

Rozmixujte dva diely kávových zŕn a jeden diel ryže. Do hrubého prášku pridajte jeden diel kryštálového cukru a celú zmes zmiešajte v pomere 1:2 s olivovým olejom. Tento peeling môžete použiť na celé telo, jemnú pokožku tváre však peelingujte opatrnejšie.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. apríl 2024 18:22