TravnikovStudio/Shutterstock.com
StoryEditor

5 nádherných vzorov letných šiat na túto sezónu

05.09.2023, 09:43
PR Články

Leto je obdobím, kedy sa naše šatníky transformujú do farebných a vzorovaných kúskov, ktoré odrážajú radostnú a neformálnu atmosféru tohto ročného obdobia. Letné šaty sú neodmysliteľnou súčasťou každého letného štýlu, a práve výber správnych vzorov môže vašej letnú či dovolenkovú garderóbu dodatočne rozžiariť. Ak hľadáte inšpiráciu pre tento rok, máme tu pre vás 5 nádherných vzorov, ktoré vám pomôžu vytvoriť oslnivý a štýlový vzhľad.

Kvety alebo abstraktné vzory ako ideálna voľba na dovolenku

Kvety sú synonymom leta a ich prítomnosť v šatách nám okamžite evokuje radostnú atmosféru tohto ročného obdobia. Kvety sú vhodné pre rôzne príležitosti, najmä však na dovolenky a dni plné oddychu na slnku. Romantická kvetinová potlač sa skvele hodí na plážové prechádzky, romantické večery pri západe slnka alebo na letné festivaly. MODIVO ponúka široký sortiment, kde nájdete letné šaty s kvetinovými vzormi, ktoré dodajú vášmu štýlu jemnosť a ženskosť. Ak však preferujete moderný a abstraktný štýl, abstraktné vzory sú pre vás tou správnou voľbou. Tieto vzory dodávajú šatám jedinečný a umelecký vzhľad. Sú skvelým spôsobom, ako sa vynikajúco odlíšiť od ostatných a vyjadriť svoju individualitu. Abstraktné vzory sú ideálne pre mestský štýl, no môžete ich nosiť aj na pláži alebo na neformálne stretnutia s priateľmi. 

Vyberte si zo širokej ponuky internetového obchodu MODIVO na https://modivo.sk/c/zeny/oblecenie/saty-a-overaly/letne-saty

Odvážne zvieracie potlače, v ktorých vyniknete 

Zvieracie potlače sú vždy v móde a tento rok nie je výnimkou. Ak chcete vytvoriť statement look, zvolte letné šaty s odvážnym zvieracím vzorom. Tento typ vzoru pridá vášmu štýlu sebavedomie a exotický nádych. Zvieracie potlače sú skvelým spôsobom, ako vyniknúť v davu a ukázať svoju odvahu pri výbere oblečenia. Noste ich však so zmyslom pre rovnováhu, aby zvýraznili váš outfit. Pri výbere doplnkov radšej siahnite po jednoduchých kúskoch v neutrálnych farbách, ktoré nebudú celkový vzhľad outfitu zbytočne narúšať.

Minimalistické pásiky alebo romantická výšivka?

Pre tých, ktorí uprednostňujú subtilnejší prístup k vzorom, sú tu minimalistické pásiky a romantické výšivky. Minimalistické pásiky dodávajú šatám čistý a elegantný vzhľad. Oblečte si takéto letné šaty na pikniky, na kávu s priateľmi alebo počas letných prechádzok mestom. Doplniť ich môžete obuvou z tradičnej hnedej kože alebo pohodlnými espadrilkami s prírodným motívom. Ak ste naopak romantický typ, ktorý uprednostňuje šaty v typicky ženskom prevedení, stavte na madeirové šaty alebo jemné výšivky. Práve takéto romantické výšivky pridávajú šatám ženskosť a vintage šarm. Zvoľte ich na letné oslavy alebo romantické večere a nezabudnite ich doplniť elegantnou kabelkou či sandálami na vysokom podpätku. 

Výber správnych vzorov je kľúčovým faktorom pri tvorbe letného štýlu. S 5 nádhernými vzormi letných šiat, ako sú kvety, abstraktné vzory, zvieracie potlače, minimalistické pásiky a romantické výšivky, máte nekonečné možnosti na vytvorenie dokonalého letného outfitu. A aby váš štýl bol ešte kompletný, nezabudnite sa inšpirovať aj širokým sortimentom kabeliek od Michael Kors, ktoré nájdete na MODIVO a doplniť nimi letné šaty.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 23:19