Yves Rocher
StoryEditor

Objavte silu organických jabĺk pre vašu pleť v tej najčistejšej podobe

11.08.2023, 00:00
PR Články

Jablko je jedným z najobľúbenejších druhov ovocia a v našich zemepisných šírkach tiež jedným z najbežnejších. Je bohaté na minerály a vitamín C a je ideálne ako snack kedykoľvek počas dňa. Vedeli ste ale, že výťažky z organických jabĺk pestovaných vo francúzskom Bretónsku môžu byť prospešné aj pre našu pleť? Objavte nový rad Famille BIO a odhaľte plný potenciál tohto plodu.

Všetky produkty z nového radu Famille BIO boli vyvinuté za použitia iba tých najzdravších ingrediencií. Hlavnú úlohu tu má obľúbené ovocie - jablko v bio kvalite. Ekologicky pestované a zberané každú sezónu počas septembra až novembra v Bretónsku - kolíske značky Yves Rocher. Tieto organické jablká prekypujú základnými živinami, ktoré sú dôležité pre celú rodinu.

Vďaka unikátnej technológii odborníci z Yves Rocher objavili tri inovatívne aktívne látky, ktoré získali patent:

jablkový extrakt bohatý na cukry a polyfenoly, ktoré sú nevyhnutné na ochranu pokožky;

jablkový olej bohatý na mastné kyseliny, ktoré sú nevyhnutné na posilnenie kožnej bariéry;

jablkovú vodu, ktorá pomáha udržiavať pokožku hydratovanú.

image
Yves Rocher

Must-have každej domácnosti je upokojujúca a ochranná Obnovujúca starostlivosť. Jej bohatá a hustá textúra zjemňuje aj tie najsuchšie miesta a má efekt „obväzu“, ktorý pomáha opraviť a posilniť kožnú bariéru už po 28 dňoch používania. Nenahraditeľný spojenec vo vašej sprche je Jemný umývací gél na telo a vlasy. Vďaka svojej bezsulfátovej čistiacej báze šetrne umýva aj najjemnejšie detské vlásky. Koncentrát aktívnych látok z organických jabĺk čistí pokožku bez toho, aby ju vysušovalo, a zanecháva ju vláčnu a pružnú.

image
Yves Rocher

Po sprche alebo kúpeli zahaľte svoje telo do ľahkého jablčného závoja vďaka olejovému Balzamu na telo, tvár a vlasy . Ten je ideálny aj ako starostlivosť po opaľovaní alebo pre výživu a hydratáciu po holení. Môžete ho použiť aj na fúzy, nechty alebo pery. Kolekcia produktov obsahuje aj Ľahký hydratačný krém na tvár, ktorý bol vytvorený pre 24 hodinovú hydratáciu, a Vyživujúce mlieko na telo a ruky pre hebký zamatový vzhľad pleti a pocit pohodlia.

image
Yves Rocher

Všetky produkty tohto radu sú certifikované ako bio, môžu ich používať deti už od 3 rokov a boli dermatologicky testované. Niektoré produkty obsahujú až 99 % zložiek prírodného pôvodu a sú parfumované jemnými tónmi čerstvých a kyslých jabĺk v bio kvalite.

www.yves-rocher.sk

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 21:26