vlastné/sizeer.sk
StoryEditor

Streetwear v béžovom odtieni

18.07.2023, 00:00
PR Články

Nečudo, že prvé s čím sa táto farba spája je prítulnosť v duchu hygge. Ako v tom prípade dodať béžovým doplnkom drsnejší streetový ráz? Možností je veľa! Táto farba je zaujímavou a nezvyčajnou alternatívou ku najčastejšie vyberaným neutrálnym farbám - bielej, grafitovej a čiernej. Doplnky v tlmenej farbe, napríklad béžové topánky sa hodia ľubovoľnejšej, dokonca aj výraznejšej farbe. Ako máloktorá iný farba, béžová vyzerá skvele v monochromatických setoch. Vôbec nemusí byť symbolom jemnosti a domáceho zátišia. Nič vám nestojí v ceste k tomu, aby sa obuv v tlmenejších farbách objavila v centre pozornosti. Všetko závisí od nápaditých detailov, príťažlivého strihu a netypických materiálov.

Béžová športová obuv: sila detailov

Street style sa ukrýva v detailoch! Tlmená farba spôsobuje, že do popredia vychádzajú detaily: logo v maxi verzii, odvážna línia zvršku alebo panely tvoriace dynamické vzory. Béžové Nike Air Max Dawn alebo Nike Air Max 95 priťahujú pozornosť vďaka kultovej podrážke s viditeľným vzduchovým vankúšikom a vždy budú strelou do čierneho. Oplatí sa poľovať aj na najnovšie béžové Air Force 1: dizajnéri Nike vždy nachádzajú spôsob ako na novo prepracovať legendárny strih. Zaujímavé nápady na túto nezvyčajnú farbu majú aj iné top značky. Pozornosť si zasluhujú béžové adidas, napríklad semišový model Hamburg s charakteristickým zlatým brandingom alebo adidas Ozweego s podrážkou v štýle 90. rokov. Aj fanúšikovia retro si tu taktiež nájdu niečo pre seba.

image
vlastné/sizeer.sk

Béžová ku všetkému

Ak uprednostňujete dravší industriálny dizajn, stavte na model Fontanka Waffle od značky Nike alebo adidas ZX Wavian. Zaručujeme, že béžová sa vám už navždy prestane spájať s teplými jesennými ponožkami. Máte radi výrazné farebné kombinácie. Jednu z nich nájdete v nových New Balance 574 - béžové panely zaujímavo kontrastujú s farebnou podrážkou a hnedou výstelkou. Ak vám to stále nestačí, vezmite do úvahy tenisky Converse. Béžové Chuck 70 s ažúrovým akoby pleteným zvrškom sú zaujímavou alternatívou ku štandardným modelom. Na tých, ktorí radi experimentujú čakajú Converse Run Star Hike, obuv vybavená okázalou platformou, ktorá prenáša dizajn so znamením All Star (doslova) na inú úroveň. Podobný nápad mali aj dizajnéri adidas a vysokou podrážkou vybavili aj oldschoolové tenisky adidas Forum. Sú skutočným stelesnením street power. 

image
vlastné/sizeer.sk

Béžové sety sú in

Rozmýšľate, s čím nosiť svoje už vyhliadnuté béžové tenisky? So všetkým! Odložte na chvíľu do šatníka svoj večný pár bielych tenisiek a noste béžovú ku všetkému, a farebné nohavice a mikiny naberú úplne iný charakter. Preferujete béžový total look a chcete efekt ešte vylepšiť? Pridajte k nemu masívnu bižutériu v zlatej farbe (žiadne jemné retiazky), farebné slnečné okuliare a čiapku s výraznou potlačou. Ukázalo sa, že béžovú dnes nikto nebude usádzať v kúte, a vy môžete byť jej zástancom. Stovky inšpirácií už čakajú v predajniach Sizeer!

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. október 2024 20:50