Splendid Health Spa Hotel
StoryEditor

Doma ako pri mori: rodinný All Inclusive v Piešťanoch

19.06.2023, 00:00
PR Články

Je séria situácií, ktoré tesne pred odchodom na dovolenku nechcete riešiť. Mohli by sme ich začať menovať, no myslíme si, že ako rodičia nepotrebujete ani fantáziu a ani kreativitu na to, aby sa vám v hlave prehral aspoň tucet možných scenárov. Potvrďte si staré dobré „všade dobre, doma najlepšie.“

Nieže by na lietaní na All Inclusive dovolenky bolo niečo zlé, cesta autobusom k moru tiež nie je „od veci“, no každý rodič si pri takejto výprave už nie raz poutieral kropaje potu z čela. Keď ste sa počas svojej ostatnej dovolenky s rodinou čo i len raz zamysleli nad tým, ako si dovolenku hlavne užiť a neriešiť, máme pre vás nápad, ktorý by sa vám mohol páčiť. Veľmi pravdepodobne sa bude páčiť aj vašim deťom.

Obľúbený dovolenkový ostrov

Vieme, že čas je vzácna komodita a my vám ho radi ušetríme. Na Slovensku je miesto, kde je vynikajúca voda, krásne prostredie, výborná strava, pohodlné ubytovanie a štedrý celodenný All Inclusive v interiéri aj exteriéri. Do depozitu ušetreného času si prirátajte aj ten, ktorý nepremárnite státím v radách na pasových oddeleniach či vybavovaním víz alebo skupovaním potrebností, ktoré v by bol v zahraničí problém zohnať. All inclusive, ktorý dávame do pozornosti je taký, ako si to pamätáte z prímorských destinácií. Keď hľadáte na toto leto dovolenku, ktorú si užije každý jeden člen vašej rodiny bez výnimky, máme pre vás tip! Len hodina autom od hlavného mesta a pár hodín z iných miest na Slovensku vás delí od pohodovej dovolenky na slovenskom ostrove.

image
Splendid Health Spa Hotel

Genius loci tohto miesta vás okamžite naladí na ležérne dovolenkové chvíle. Už po prechode Kolonádovým mostom – najdlhším krytým mostom na Slovensku pochopíte, prečo sa kúpele tešia po stáročia takej obľube. Nie je náhoda, že sú tam, kde sú. V oblastiach, kde vyvierajú vzácne geotermálne pramene odjakživa panuje iná, zvláštne opojná až magická atmosféra. Privíta vás bujná zeleň a nádherne udržiavaný kúpeľný park. Začujete aj bájne piešťanské pávy, ktoré počas svojho pobytu pôjdete s deťmi obdivovať do voliéry v parku. Piešťanský Kúpeľný ostrov je sám o sebe čarovný. Ak ste to ešte nezažili, vrelo vám odporúčame ten pocit. Podporí ho aj fakt, že ste stále na Slovensku, nevystáli ste si dlhé rady na check-in a nemuseli ste sa na nekonečnej diaľnici modliť, aby si vaše najmladšie dieťa nezmyslelo, že potrebuje ísť na toaletu.

Na ostrove si môžete vybrať z troch možností ubytovania v hoteloch siete Ensana Health Spa – no na dovolenku s rodinou si najlepšie užijete v hoteli Splendid. Áno, je to presne ten hotel, o ktorom ste počuli od spokojných kamarátok, ktoré tam už rodinnú dovolenku zažili. Je to miesto, kde si užijete celodenný All Inclusive. Hotel je absolútne family friendly a všetko vrátane ubytovania, programu aj stravovania je prispôsobené tomu, že gro hostí tvoria rodiny s deťmi. Vďaka tomuto unikátnemu prístupu si môžete spolu so svojimi najmenšími dopriať komfort a luxus kúpeľov bez toho, aby ste museli riešiť, či tam deti sú alebo nie sú vítané.

V Splendide vás s celou rodinou privítajú s otvorenou náručou. Kým si vy pôjdete užiť „dospelácke“ procedúry do kúpeľného domu Irma alebo si oddýchnuť do najväčšieho balneologického centra v strednej Európe – Balnea Health Spa, o zábavu vašich detí sa postarajú animátori. Spoločné chvíle budete môcť tráviť na ležadlách a hraním loptových či spoločenských hier pri vonkajšom bazéne, užijete si pool bar, mini pieskovú pláž, ktorá bude pre vaše deti rajom a popri tom všetkom budete mať počas celého dňa postarané o štedrú, chutnú a pestrú stravu a nealko či alko nápoje v interiéri aj exteriéri.

image
Splendid Health Spa Hotel

Rezervujte si rodinnú All Inclusive dovolenku v hoteli Splendid! Prímorský komfort si vychutnáte aj na Slovensku.

 

Výlety, ktoré zvládne každý

Keď sa vám zažiada spestriť si program, môžete si vyraziť zahrať golf na neďaleké golfové ihrisko alebo spolu s rodinou strávite chvíle na minigolfe. Požičiate si bicykle a prebrázdite kúpeľný ostrov, dáte si kávičku či limonádu v jednej z kaviarní na ostrove alebo si spravíte menší výlet autom do blízkeho okolia a spoznáte okolité vyhliadky a atrakcie.

Za zmienku a návštevu priamo v meste Piešťany stojí Pamätná Izba Ivana Kraska, Balneologické múzeum Imricha Wintera, kde sa dozviete veľa zaujímavostí z histórie kúpeľníctva, hodinková plavba po Váhu, ktorá začína aj končí pri Kolonádovom moste poteší malých aj veľkých. Keď sa vám žiada troška adrenalínu a aktívneho pohybu na vode, bude pre vás potešením vybrať sa na neďalekú vodnú nádrž Sĺňavu, kde je stredisko vodných športov pre malých aj veľkých. Legendou je aj termálne kúpalisko Eva, ktorého návštevou si môžete vyplniť jeden zo slnečných dní.

Keby sa počas vášho pobytu našiel deň, keď počasie kúpaniu a vode priať nebude, vybrať sa môžete na Čachtický hrad, Tematín, Beckov, Topoľčiansky či Oponický hrad. Za nenáročnou turistikou sa vyberte na vrch Skalka a pozrite si jaskyňu Čertova pec pri dedinke Radošina alebo si pozrite Haluzickú tiesňavu – prírodný unikát nachádzajúci sa o niečo ďalej, na sever od Piešťan.

image
Splendid Health Spa Hotel

Počas leta vás potešia aj podujatia, ktoré sa budú konať priamo na Kúpeľnom ostrove. Od mája až do októbra bude prebiehať výstava Alfons Mucha: Kvetinové svety organizovaná Muchovou nadáciou. Milovníci kvalitného rezňa a štrúdle si oblížu všetky prsty na jedinečnom Schnitzel & Strudel festivale, ktorý sa bude konať priamo v hoteli Splendid. Informácie o sprievodnom programe a udalostiach, ktoré zažijete priamo na Kúpeľnom ostrove alebo v jeho blízkom okolí nájdete na www.ensanahotels.com/sk.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 23:08