SodaStream
StoryEditor

Influenceri Kristína, Simona a Michal už majú svoj nový SodaStream. Čo hovoria na perlivé novinky?

05.06.2023, 00:00
PR Články

Na nedávnom slávnostnom brunchi v bratislavskom Horskom parku sa predstavili novinky, ktoré menia doterajší koncept značky SodaStream. Nové prístroje Terra, Duo a Art v priťahujú pozornosť nadčasovým dizajnom.

Na predstavenie nových prístrojov, nového loga a komunikácie boli zvedaví aj Ďuro Šoko Tabaček, Lukáš Frlajs a  Matej Zrebný so svojimi priateľkami, influenceri ako Kristína Suchánková, Simona Malková či Michal Šefčík - majbymajk.

image

Kristína a Michal si dopriali aj mixované nápoje z dielne Jakuba Rampáčka.

SodaStream

Kým pre Simonu a Michala to bola prvá skúsenosť, Kristína už doma perlí vodu dlhé roky. „Prvý kúpil ešte môj otec. Stále ho máme. Medzitým sme mali aj novší model a teraz nám do rodiny pribudol najnovší model ART,“ zaspomínala si tmavovláska, stojaca za IG profilom The Tolerant Cook. Kristínin osobný favorit je SodaStream Duo, kompatibilný so sklenými aj plastovými fľašami. Rovnaký názor má aj Simona Malková. Michalovi Šefčíkovi padol do oka klasický elegantný prístroj ART. „Je univerzálny do každej kuchyne. Do tej mojej zapasoval okamžite, okrem funkcionality ja osobne veľmi oceňujem jeho dizajn,“ vyjadril sa Michal, známy na IG ako Majkbymajk na margo ďalšej novinky SodaStream.

image

Simona sa pri sýtení vody v SodaStreame ART dobre zabávala.

SodaStream

Push for Better – stačí jedno stlačenie...

Okrem nových prístrojov prichádza SodaStream aj s novou identitou, ešte výraznejšie komunikujúcou spojenie s prírodou cez výzvu Push for Better. Výzva „Push for Better“ je základom inovovanej komunikácie.

image

Nové prístroje SodaStream – Duo, Terra a Art.

SodaStream

Motivácia vychádza z efektu motýlieho krídla – jedno jemné mávnutie dokáže v konečnom dôsledku vyvolať tajfún. V prípade SodaStreamu stačí stlačiť tlačidlo na prístroji a spustíte reťazovú reakciu pozitívnych zmien, ani neviete, ako. Pre vás sú to len bublinky vzduchu, ich dosah je však obrovský. Veď vďaka tomu, že ste vymenili sýtenú vodu v jednorazových plastových fľašiach za SodaStream, šetríte celý ekosystém,“ vysvetľuje country manager značky SodaStream na Slovensku Attila Forgon. Sme hrdí na to, že prístroj na výrobu perlivej vody SodaStream dnes používa čoraz viac slovenských domácností. Verím, že naša filozofia, ktorá bude teraz ešte atraktívnejšia aj vizuálne, inšpiruje k prechodu na domácu prípravu perlivej vody mnoho ďalších.“

Pozrite si video, v ktorom sa krásne dozviete, čo znamená Push for Better

Aj influenceri vnímajú ekologický odkaz SodaStreamu

A ako vnímajú posolstvo Push for Better populárni influenceri? Simona Malková: „Vnímam ho tak, že aj malé zmeny môžu mať veľký význam. Jednorazové fľaše so sýtenou vodou majú vďaka SodaStreamu ekologickejšiu alternatívu.“  Michal Šefčík sa priznáva, že pije prevažne čistú vodu a preto nikdy nebol fanúšikom balených nápojov. „Nemám vo zvyku ich nakupovať. Ale poznám veľa ľudí, ktorí nedokážu vypiť vodu a potrebujú príchuť alebo aspoň bublinky a to, že Sodastream robí kroky, aby vyšiel v ústrety aj tým náročnejším konzumentom, je podľa mňa super.“ Aj pre Kristínu Suchánkovú sa domáca výroba perlivej vody so SodaStreamom najviac spája s ekologickým posolstvom: „Rada pijem aj perlivú vodu, ktorú nemusím kupovať v jednorazových plastových fľašiach v obchode. Slovensko je jedna z mála krajín sveta, kde nám z kohútikov tečie pitná voda, mali by sme si to vážiť,“ prízvukuje známa influencerka.

Pozrite si nové prístroje SodaStream a vyberte si ten svoj s dopravou zadarmo!

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 10:26