vlastné/ccc.eu
StoryEditor

Sandále na podpätku na letné mesiace – top 5 trendov

30.05.2023, 00:00
PR Články

Leto je obdobím, kedy sa môžeme pustiť do experimentovania s oblečením a obuvou. Jednou z najobľúbenejších volieb na letné mesiace sú práve dámske sandále na podpätku. Tieto elegantné a štýlové kúsky nám ponúkajú kombináciu ženskosti a pohodlia. V tomto článku sa pozrieme na top 5 trendov dámskych sandálov na podpätku pre tento rok a zistíme, ako ich správne nosiť bez ohľadu na to, kam sa v nich vyberieme.

Trendové dámske sandále na podpätku – ktoré sú teraz v móde?

V roku 2023 sa v oblasti dámskych sandálov na podpätku objavuje niekoľko výrazných trendov. Napríklad, sandále s remienkami okolo členka sú veľmi populárne pretože opticky vaše predlžujú a vyzerajú elegantne. Ďalšou trendovou voľbou sú sandále s výrazným jutovým opätkom, ktoré dodávajú letnému outfitu prírodný a bohémsky štýl. Nesmieme zabúdať ani na prúžkované sandále na opätku vo výrazných alebo neónových farbách, či dokonca na sandále s ozdobnými kvetinovými aplikáciami.

Na výber máte tiež z obrovského množstva podpätkov, ktoré dokážu často byť základom samotného outfitu. Elegantnejším kombináciám svedčí tenký alebo ihličkový opätok, zatiaľ čo ležérnejšie outfity perfektne doplní štýlový hrubší podpätok. K voľným letným šatám sa perfektne hodia espadrilky alebo kožené sandále. Pri výbere podpätku nezabudnite hlavne na jeho výšku, ktorá ovplyvňuje nielen to, ako sa sami v topánkach cítite, ale tiež to, ako sa vám v ňom bude chodiť, a aký je celkový dojem z vášho outfitu.

image
vlastné/ccc.eu

Skvelé outfity s dámskymi sandálmi na podpätku pre rôzne príležitosti

Nech už sa v lete chystáte kamkoľvek, asi neexistuje príležitosť, na ktorú by sa sandále na podpätku nehodili. Pre špeciálne príležitosti môžete kombinovať elegantné sandále na podpätku so širokými nohavicami a elegantným topom. Doplnkom môže byť malá kabelka a niekoľko decentných šperkov. Tento outfit je vhodný pre večerné oslavy alebo romantické rande.

Pre denné aktivity si môžete obliecť sandále na podpätku s džínsovou sukňou a voľným topom. Doplnkom môžu byť slnečné okuliare a veľká plážová taška. Tento outfit je ideálny na prechádzky po meste, nákupy alebo stretnutia s priateľmi.

Na letné festivaly alebo večierky môžete skombinovať sandále na podpätku s roztrhanými džínsami a crop topom. Doplnkom môže byť potlačený výrazný opasok, slnečné okuliare a farebné šperky. Vyskúšajte výraznejší make up a tento outfit vám zaručene pomôže vyčnievať z davu a dodá vašej letnej zábave štýlovú nôtu.

image
vlastné/ccc.eu

Štýlové sandále na dosah ruky

Ak hľadáte široký výber dámskych sandálov na podpätku, obchod CCC je miestom, kam by ste sa rozhodne mali pozrieť. CCC ponúka rôzne štýly, farby a vzory sandálov na podpätku, ktoré vyhovujú rôznym preferenciám. Bez ohľadu na to, či uprednostňujete jednoduché a klasické sandále alebo extravagantné a výrazné varianty, v CCC nájdete všetko, čo hľadáte.

Dámske sandále na podpätku sú neodmysliteľnou súčasťou letného šatníka. S ich štýlovým dizajnom a pohodlným podpätkom dokážu doplniť a oživiť každý letný outfit. Pri výbere sandálov sa inšpirujte trendovými variantmi, ktoré vám pomôžu vyjadriť váš individuálny štýl. A nezabudnite, že obchod CCC ponúka široký výber dámskych sandálov na podpätku, takže si môžete vybrať tie, ktoré najlepšie vyhovujú vašim preferenciám a potrebám.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 07:18