elements.envato.com
StoryEditor

Toto sú šperky do malej škatuľky, ktoré nikdy nesklamú

25.04.2023, 00:00
PR Články

Počuli ste už o krabičkách poslednej záchrany, ktoré pri svojich potulkách prírodou pri sebe nosievajú vášniví turisti? Tak prečo by niečo podobné nemohlo existovať aj v prípade šperkov? Malá škatuľka, ktorú si dáte do kabelky a razom sa pripravíte na nečakaný večierok či pracovné stretnutie.

Tie najobľúbenejšie šperky môžete mať stále so sebou

Už legendárna Marilyn Monroe tvrdila, že diamanty sú najlepším priateľom ženy. Čo však z toho, ak sú ukryté doma vo vašej šperkovnici a vy potrebujete zažiariť na služobnej ceste, alebo počas víkendového pobytu niekde v európskej metropole? Určite sami viete, že tie najlepšie akcie bývajú spravidla neplánované a bola by škoda, ak by vás nezdobili tie najobľúbenejšie kúsky. Presne na takéto prípady si môžete vytvoriť škatuľku s obľúbenými šperkami na neočakávané udalosti, a svoje miesto v nej môžu mať aj diamantové náušnice.

Ako by takáto škatuľka mala vyzerať? V prvom rade by mala byť kompaktná, nech sa všade zmestí. Vystlaná mäkkým vnútrom, aby sa v nej šperky nepoškodili a veľmi dôležité je aj zapínanie, aby sa vám obľúbené šperky nepostrácali niekde v batožine.

 

image
elements.envato.com
Uprednostnite menšie šperky rôznych farieb

Ak už máte vybranú tú správnu škatuľku, zostáva už iba dobre porozmýšľať nad jej obsahom. V prvom rade si vyberajte srdcom a položte si otázku, ktoré z náušníc, náramkov a iných menších šperkov máte najradšej? Potom premýšľajte nad tým, aké farebné kombinácie nosievate. Napríklad také náušnice z bieleho zlata sa hodia prakticky ku všetkému, takže nimi nič nepokazíte.

V prípade, že vyznávate klasiku, tak v takejto škatuľke nemôžu chýbať šperky zo žltého zlata, nuž a ak vám ide o zvýraznenie pôvabu niekde na párty, tak vašou preferenciou zas budú náušnice ružové zlato. Na záver pre vás máme aj trochu inšpirácie. V takejto škatuľke by vám nemali chýbať jednoduché zapichovacie náušnice, okrúhle náušnice na slávnostné príležitosti a vhodné bude tiež doplniť jeden či dva prstene, alebo aspoň jednoduchý náramok. Kúsky zo škatuľky by mali spolu ladiť a vzájomne sa dopĺňať, avšak nositeľné by mali byť aj samostatne.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
06. máj 2024 02:35