AVON
StoryEditor

Užite si jar s novinkami od Avonu

24.04.2023, 00:00
PR Články

Veselšie farby v líčení, svieže hravé parfumy a kvalitná pleťová starostlivosť. Avon predstavuje jarné novinky, ktoré prenesú toto krásne ročné obdobie priamo do vášho looku. Napríklad s ľahkou ovocno-kvetinovou vôňou a žiarivým rúžom na perách bude vaše vyžarovanie úplne iné. Budete totiž pôsobiť sviežo, smelo, pútavo, ale aj zvodne.

S príchodom jari sa všetkým nadšencom kozmetiky žiada trochu obmeniť ich skrášľujúcich pomocníkov. Ak patríte medzi nich, z jarných Avon noviniek si poľahky vyberiete. Vašu pozornosť si jednoznačne zaslúžia napríklad produkty z obnovujúcej rady Anew Power, ktoré si získali srdcia a pevné miesto na kozmetických stolíkoch mnohých zákazníčok Avonu. Obnovujúce pleťové sérum s ProtinolomTM a Obnovujúci krém na očné okolie s  ProtinolomTM sú dokonalým duom. Vďaka účinnej látke Protinol™, ktorá podporuje tvorbu dvoch typov kolagénu, majú tieto produkty 7 omladzujúcich účinkov.

image
AVON

Navyše, prvé viditeľné zmeny uvidíte už po 7 dňoch. Ak dáte šancu tomuto pleťovému séru, ktoré je najlepšie hodnoteným kozmetickým prípravkom od Avonu, vašu pleť čaká vyhladenie, hydratácia, redukcia jemných línií a vrások, spevnenie, rozjasnenie, posilnenie aj regulácia vzhľadu pórov. Vaša pleť bude skrátka viditeľne hladšia, plnšia a pevnejšia. Správnou voľbou bude aj Obnovujúci krém na očné okolie z tejto rady. Táto novinka redukuje opuch aj tmavé kruhy a stará sa o mladistvý a rozžiarený vzhľad očného okolia. Nový prelomový očný krém využíva spomínanú svetovo exkluzívnu technológiu Protinol™ spoločnosti Avon, ktorá pomáha obnoviť roky straty kolagénu iba za 7 dní. Krém je navyše obohatený o technológiu rozptylu svetla na okamžité zlepšenie vzhľadu nedokonalostí pod očami.       

Obnovujúce pleťové sérum s Protinolom™  30 ml, Bežná cena: 18,70 €

Obnovujúci krém na očné okolie s Protinolom™  15 ml, Bežná cena: 10,90 € 

image
AVON

K jarnej atmosfére jednoznačne patria aj sviežejšie vône. Svoje zmysly preto môžete počas tohto ročného obdobia opantať hravými ovocno-kvetinovými parfumami, ktorými zaujmete aj vaše okolie. Vymeňte ťažké vône za tie jemnejšie a čistejšie. Tieto kritéria spĺňa napríklad vôňa Far Away Endless Sun, ktorá vás zahalí do tónov zamatovej broskyne, slnečného maku a zlatej ambry. Táto kvetinová, ovocná a zároveň jemne citrusová vôňa je doposiaľ najsviežejšia jarná vôňa z najpredávanejšej kolekcie Far Away. V jarných mesiacoch však zabodujete aj kvetinovou vôňou Luck Eau So Happy. Nájdete v nej tóny sviežej ružovej maliny v spojení s lupeňmi magnólie, ktoré sú zjemnené minerálnym pižmom.

Far Away Endless Sun EDP  50 ml, Bežná cena: 17,90 €

image
AVON

Luck Eau So Happy EDP  30 ml, Bežná cena: 19,90 €

Keď na vás doľahne jarná únava, zachráni vás domáci wellness vo vani. Vtedy bude vaším najlepším priateľom Pena do kúpeľa s výraznou mangovou vôňou, ktorá je obohatená o prírodné zložky. Ak si budete chcieť podmanivú vôňu pripomenúť aj počas dňa, siahnite po hydratačnom Kréme na ruky Run with the Fun.

image

AVON

 
image
AVON

Pena do kúpeľa Výrazné mango 250 ml, Bežná cena: 2,90 €

Krém na ruky Run with the Fun 75 ml, Bežná cena: 2,40 €

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 02:39